Om onze samenwerking goed te laten verlopen hebben wij onze Algemene Voorwaarden opgesteldDe beeproger Voorwaarden zijn hier te downloaden.

Daarnaast is beeproger per 1 april 2020 overgestapt op de NLDigital Voorwaarden. Dit houdt in dat op aanbiedingen en overeenkomsten die zijn aangegaan vanaf 1 april 2020 de NLDigital Voorwaarden van toepassing zijn. De NLDigital Voorwaarden zijn hier te downloaden.

Op 1 april 2017 is beeproger overgestapt op de Nederland ICT Voorwaarden. Dit houdt in dat op aanbiedingen en overeenkomsten die zijn aangegaan per 1 april 2017 de Nederland ICT Voorwaarden van toepassing zijn. De Nederland ICT Voorwaarden zijn hier te downloaden.

De Nederland ICT Voorwaarden bevatten spelregels voor het contact tussen leveranciers en opdrachtgevers bij het leveren van producten en diensten. Ze kunnen gebruikt worden voor onder andere IT, SaaS-oplossingen, kantoortechnologie en de ontwikkeling van software en websites. De Nederland ICT Voorwaarden zijn de opvolger van de ICT~Office Voorwaarden.