fbpx

Op zoek naar een app bouwer?

Soms lost een standaard softwarepakket jouw probleem niet op. Omdat de manier waarop jouw bedrijf opereert anders is. Uniek is. Loop jij rond met een idee voor een webapplicatie of een mobiele app? Daar kunnen we je mee helpen. beeproger is een app bouwer die webapplicaties en mobiele apps op maat ontwikkelt, die naadloos aansluiten op jouw wensen en doelen.

 

Wat kan beeproger als app bouwer?

Wij bouwen iOs, Android en web apps. We starten altijd met een functioneel design, dat kun je zien als een klikbare bouwtekening. Je krijgt bij ons een design gemaakt door specialisten, met functionaliteiten op maat en een uitmuntende gebruikerservaring.

De voordelen

Wij denken graag met je mee. Een opdracht bij beeproger betekent geen klassieke rolverdeling van opdrachtgever en opdrachtnemer. We werken echt samen en verwachten ook een tijdsinvestering van jou. We denken mee over hoe we toegevoegde waarde kunnen leveren. Samen bepalen we welke processen we binnen jouw organisatie kunnen automatiseren, zodat jij een hele hoop tijd bespaart. Of we denken mee over een oplossing voor jouw specifieke vraagstuk of probleem.

Waarom beeproger als app bouwer?

Ben je op zoek naar een app bouwer partij die jou echt verder kan helpen met het bouwen van een app? Met 30+ in-house specialisten ontwikkelen wij maatwerk webapplicaties, mobiele applicaties en koppelen wij bestaande software. Ons team bestaat uit de slimste developers met ieder een eigen specialisme. Zo hebben wij voor elke uitdaging een oplossing. Veel kennis en kunde dus. Aangevuld met een mooi portfolio met grote klanten. Wij weten wat er nodig is om apps te ontwikkelen met hoge kwaliteit.

Werkwijze

Lees onze uitgebreide strategie op deze pagina.

 

1. Inventarisatie

De eerste fase is de inventarisatie fase, ook wel sprint 0 genoemd. Hier bespreken we jouw wensen en doelen. Met deze input gaan we verder om te bepalen wat voor applicatie bij jou past.

2. Ons voorstel

Na deze inventarisatie fase, stellen wij een voorstel op. Dit voorstel bevat een eerste schets van de app, hoeveel tijd wij denken dat ons dit zal kosten en natuurlijk maken wij een inschatting van de kosten.

 

 

3. App Bouwen

Ben je akkoord met ons voorstel? Dan gaan wij aan de slag en creëert ons toegewijde team van ontwikkelaars en app bouwers software op maat. Wij maken hiervan graag gebruik van Laravel, daarnaast werken wij met met frameworks als Angular, Swift Ionic, VueJS, Framework7 en Native Script.

4. Onderhouden

Als de app gelanceerd is, krijg je standaard drie maanden garantie op de software. Echter, heeft elke software onderhoud nodig, zo ook die van ons. Daarom bieden wij ook Service, Onderhoud & Support pakketten aan.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je in contact komen met een app bouwer?