Soms lost een standaard softwarepakket jouw probleem niet op. Omdat de manier waarop jouw bedrijf opereert anders is. Uniek is. Loop je rond met een idee voor een webapplicatie of een mobiele app? Daar kunnen we je mee helpen. beeproger is een app bouwer die webapplicaties en mobiele apps op maat ontwikkelt, die naadloos aansluiten op jouw wensen en doelen.

Wat kan beeproger als app bouwer?

Wij bouwen iOs, Android en web apps. We starten altijd met een functioneel design, dat kun je zien als een klikbare bouwtekening. Je krijgt bij ons een design gemaakt door specialisten, met functionaliteiten op maat en een uitmuntende gebruikerservaring.

De voordelen

Wij denken graag met je mee en we werken echt samen. Daarom verwachten we ook een tijdsinvestering van jou. We denken mee over hoe we toegevoegde waarde kunnen leveren. Samen bepalen we welke processen we binnen jouw organisatie kunnen automatiseren, zodat je een hele hoop tijd bespaart. Als professionele app bouwers denken we mee over een oplossing voor jouw specifieke vraagstuk of probleem.

Waarom beeproger als app bouwer?

Ben je op zoek naar een app bouwer partij die je echt verder kan helpen met het bouwen van een app? Met 30+ in-house specialisten ontwikkelen wij maatwerk webapplicaties, mobiele applicaties en koppelen wij bestaande software. Ons team bestaat uit de slimste developers met ieder een eigen specialisme. Zo hebben wij voor elke uitdaging een oplossing. Veel kennis en kunde dus. Aangevuld met een mooi portfolio met grote klanten. Wij weten wat er nodig is om apps te ontwikkelen met hoge kwaliteit.

Onze werkwijze  

Bij het ontwikkelen van maatwerk software werken we altijd volgens een vaste werkwijze: hieronder toegelicht in 4 stappen.

1. Inventarisatie

In de eerste fase gaan we met jou om tafel en bepalen we wat je doelen zijn en maken we een gedetailleerde inventarisatie van je huidige bedrijfssoftware. Samen bepalen we welke functionaliteiten we toe willen voegen aan de software. Wanneer we hier een goed beeld van hebben, maken we een eerste opzet voor de software in de vorm van een interactiemodel. Dit is de eerder genoemde klikbare bouwtekening, welke we samen zullen ontwikkelen.  

2. Voorstel

Met jouw informatie en het ontworpen interactiemodel maken we een voorstel. Hierin beschrijven we hoe de software eruit komt te zien, aan welke functionaliteiten het moet voldoen en natuurlijk wat de kosten voor de ontwikkeling zijn. 

3. Bouwen

Wanneer je hier akkoord mee bent, gaan wij van start. We werken altijd in sprints, waarin we na elke sprint een overleg hebben en feedback verwerken. Zo werken we stap voor stap toe naar een maatwerk product dat precies de functionaliteiten heeft die jij zoekt.

4. Service en support

Ook nadat de nieuwe software online staat, staan wij voor je klaar. Zo kunnen we je ondersteunen met een Service, Onderhoud en Supportcontract (SOS). Ook in de toekomst kun je wijzigingen doorvoeren in de software, of zelfs bepaalde functies toevoegen.

Meer informatie vind je op onze werkwijze pagina.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan met een van onze app bouwers.