fbpx

App laten maken

Soms lost een standaard softwarepakket jouw probleem niet op. Omdat de manier waarop jouw bedrijf opereert anders is. Uniek is.

Loop jij rond met een idee voor een webapplicatie of een mobiele app? Een app die ervoor zorgt dat je medewerkers veel meer tijd overhouden voor de zaken waar ze goed in zijn?

Of heb je een briljant idee waarmee je het leven van je klant een stuk gemakkelijker maakt?

Daar kunnen we je mee helpen.

Wij bouwen webapplicaties en mobiele apps op maat die naadloos aansluiten op jouw wensen en doelen.

spiek-app-maatwerk-software-app-bouwen

“Tijdens het ontwerp en voor de bouw van de app werd een overzichtelijke planning gemaakt en werd ik constant betrokken bij het proces. Bovendien vond ik dat het snel ging. Ik had zelf geen idee hoe lang het precies zou duren om een app te bouwen, maar het is een stuk sneller gegaan dan ik had verwacht.”

Jacco van der Houwen
Online Marketeer
spiek-app-ontwikkelaar

Wat we voor je kunnen doen

Wij bouwen webapplicaties en mobiele apps op maat die naadloos aansluiten op jouw wensen en doelen.
nieuwe software ontwikkelen groningen

Maatwerk software ontwikkelen

Tegenwoordig gebruikt iedereen altijd software. Van smartwatches tot jouw televisie, je komt dagelijks in aanraking met software. Nieuwe software ontwikkelen is dan ook een perfecte manier om een specifiek vraagstuk op te lossen en het leven van jouw eindgebruiker een stuk makkelijker te maken. Wij bouwen mobiele apps en webapplicaties in allerlei soorten en maten: van native iOS en Android apps tot webapplicaties gebouwd in Laravel.

Bestaande software koppelen

Bestaande software koppelen

Software pakketten die niet met elkaar praten kosten geld en tijd omdat je handmatig allerlei gegevens moet overtypen. Wij kunnen jouw deze tijd besparen door de software aan elkaar te koppelen. Een voorbeeld hiervan is wanneer er gegevens opgeschreven worden die vervolgens weer worden opgenomen in een ander programma. Dit kost waardevolle tijd en kan sneller. Door software aan elkaar te koppelen stroomlijn je jouw processen zodat je efficiënter te werk kan gaan.

Heb je al een softwarepakket en wil je die verbeteren? Kijk dan eens hier.

Zo gaan wij te werk

1. Inventarisatie

We starten altijd met een inventarisatie fase, ook wel sprint 0 genoemd. Deze fase duurt vaak zo’n 2 tot 4 weken. We nemen hierin ruim de tijd om jouw doelen en wensen tot in de puntjes door te nemen. Verwacht geen ja-knikkers, want we denken kritisch met je mee over de beste oplossing voor jouw probleem.

Aan de hand van jouw input bepalen we wat voor soort applicatie het beste bij jouw doelen past. Dat kan bijvoorbeeld een mobiele app zijn of een webapplicatie. Vervolgens ontwerpen we een zogenaamd interactiemodel. Dat is een soort klikbare bouwtekening van jouw app-idee.

Zo maken we jouw idee visueel en zorgen we ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan.

2. Ons voorstel

Aan de hand van de uitgebreide inventarisatie en het interactiemodel maken we een voorstel. Daarin beschrijven we uitgebreid hoe jouw app er precies uit moet komen te zien, hoeveel tijd we daarvoor verwachten nodig te hebben en met welk budget je rekening moet houden.

3. Bouwen

Zijn jij en je team akkoord? Dan gaan we bouwen. Een toegewijd team van ontwikkelaars en een projectmanager gaat aan de slag om een applicatie te bouwen die naadloos aansluit op je wensen.

Onze ontwikkelaars bekijken aan de hand van jouw doelen en wensen welke technieken daar het beste bij passen. Wij zijn fan van Laravel, en werken daarnaast veel met frameworks als Angular, Swift Ionic, VueJS, Framework7 en Native Script.

Verwacht trouwens niet dat je je wensen over de schutting kunt gooien: tijdens het hele proces houden we nauw contact met elkaar. Zo kunnen we snel bijsturen waar nodig.

4. Onderhouden

Het product is klaar, gefeliciteerd! Na de lancering krijg je standaard drie maanden garantie op de software. Elk softwarepakket heeft daarnaast blijvend onderhoud nodig, zoook die van ons. Daarom kiezen veel van onze klanten ook voor een Service, Onderhoud & Support pakket.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Mooie dingen die we voor klanten bouwden

We hebben de afgelopen jaren gewerkt met bedrijven die net zo enthousiast worden van slimme software als wijzelf. En dan gebeuren er mooie dingen.

Drie van onze pronkstukken:

Case: digitalisering leidt tot efficiënter plannen bij Germo Logistiek

Innovatie en digitalisering wordt steeds belangrijker. Hoe sneller de digitale wereld verandert, hoe meer belang een bedrijf heeft bij goed werkende systemen. Dit is ook iets wat Germo Logistiek zich realiseerde. Er moest een oplossing komen voor het traditionele Excel waarin tot dan toe gewerkt werd. Daarom besloten ze contact op te nemen met beeproger. Via dit interview met Emiel Jansen, directeur van Germo Logistiek, geven wij u graag een inkijkje in deze case en hun beweegredenen om gezamenlijk een maatwerk applicatie te ontwikkelen.

Bekijk meer
Case: Hitachi Capital Mobility App

Bij autorijden komt uiteraard meer kijken dan alleen het rijden zelf. En deze bijzaken wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geregeld hebben. Voor Hitachi Capital Mobility (voorheen Noordlease) bouwden we daarom een mobiele app, die deze informatie overzichtelijk aanbiedt en het voor hun leaserijders makkelijk maakt om deze zaken goed af te handelen. Wij nemen u graag mee in deze case.

Bekijk meer
Case: Interface SAP Successfactors en Nmbrs

In samenwerking met Mazars en Delaware heeft beeproger voor een internationaal opererende leverancier van aandrijfsystemen een interface gebouwd tussen Nmbrs en SAP Successfactors waardoor de administratieve processen tussen HR en payroll geautomatiseerd verlopen. Onze opdrachtgever is al ruim 45 jaar een internationale speler en sterk vertegenwoordigd in Europa en China. Naast hun hoofdkantoor in België, beschikken zij over 6 R&D-centra in 4 verschillende landen en 3 productiefaciliteiten in 2 continenten.

Bekijk meer