Soms lost een standaard softwarepakket jouw probleem niet op. Omdat de manier waarop je bedrijf opereert anders is. Uniek is.

Voor die bedrijven bouwen wij unieke software. Apps en koppelingen die naadloos aansluiten op hun bedrijfsproces. Waarmee ze sneller en slimmer werken – en dus geld en tijd besparen.

Ben je benieuwd naar wat we zoal gebouwd hebben?

Hier een kleine greep uit ons werk:

SoHosted

Beheeromgeving voor virtuele servers

SoHosted Cloud is specialist op het gebied van cloudhosting. Ze bieden IT-infrastructuuroplossingen aan voor bedrijven van allerlei groottes. (more…)

Ik wil verder lezen
Problicity

Online Klantenportaal

Problicity is een online en offline marketingbureau uit Groningen. Hun doel? Klanten een totale marketingoplossing bieden, zodat ze op het gebied van marketing volledig ontzorgd zijn. (more…)

Ik wil verder lezen
Tielbeke Transport

DOCK-applicatie

Je rijdt ze vaak voorbij, de vrachtwagens van Tielbeke transport. En dat is niet zo gek, want elke dag vervoeren meer dan 200 Tielbeke-vrachtwagens producten over de hele Benelux: (more…)

Ik wil verder lezen
Esha Infra Solutions

Planningsapplicatie

Esha Infra Solutions zorgt er al meer dan 80 jaar voor dat onze snelwegen er uitstekend bij liggen. Het Groningse bedrijf levert voornamelijk bitumenproducten aan afnemers in de wegenbouw,  (more…)

Ik wil verder lezen
Van der Flier

Werkbon app

De Van der Flier groep ‘graaft, zuigt en zaagt’, vertelt hun slogan. En dan rolt het grondverzetbedrijf uit Winschoten het liefst z’n mouwen op voor (more…)

Ik wil verder lezen