Hoe belangrijk marketing en communicatie is voor een bedrijf of organisatie, is iets wat wij bij beeproger ons heel goed beseffen. Een vast team van professionals werkt dagelijks aan onze (online) zichtbaarheid. En dat gebeurt met zoveel passie en enthousiasme, dat wij bij beeproger graag studenten een stage aanbieden op onze communicatie- en marketingafdeling. Het afgelopen semester heeft Marjolein stage gelopen bij beeproger en wij vroegen haar, haar ervaringen met ons te delen.

Wie is Marjolein?

Marjolein studeert Communicatie aan de Hanzehogeschool te Groningen en heeft in het eerste semester van ’21/’22 bij beeproger stage gelopen. Met Marjoleins eindeloze enthousiasme en leergierigheid, was ze een echte toevoeging aan het team. Zo heeft ze samen met Alexandra, onze marketingmanager, strategieën verder uitgedacht en breed ingezet. Maar behalve haar enthousiasme voor marketing en communicatie, wordt Marjolein ook heel blij van tennissen, cappuccino’s en reizen.

Hoe is Marjolein bij beeproger terechtgekomen?

Voor de zomervakantie was Marjolein op zoek naar een uitdagende stagelek voor het eerste semester in ’21/’22. Ze wilde graag bij een organisatie aan de slag, waar ze veel zou kunnen leren over marketing en communicatie, maar waar ook veel ruimte zou zijn voor creativiteit. Toen Marjolein onze vacature zag op Blackboard, sprak het haar meteen aan. Onze stage betreft namelijk niet alleen beeproger, maar ook enkele andere organisaties met een breder maatschappelijk doel. En juist dit vond Marjolein dusdanig interessant, dat ze besloot te solliciteren.

Na een enthousiast gesprek en een korte kennismaking met onze organisatie, mochten wij in september ’21 Marjolein in ons team verwelkomen.

Wat maakt een stage bij beeproger zo aantrekkelijk?

We vroegen Marjolein wat haar stage bij beeproger zo leuk maakt: “De thema’s waarmee je binnen je stage te maken krijgt zijn super interessant. Daarnaast krijg je bij beeproger ook heel veel verantwoordelijkheid. Je bent niet enkel bezig met het posten van loze berichtjes op social media, maar je mag echt meedenken in de content en strategieën.” Bij beeproger vinden we het heel belangrijk dat iedereen veel verantwoordelijkheid krijgt en dat geldt ook voor onze stagiaires. “Dat vertrouwen en die verantwoordelijkheid maakt de sfeer bij beeproger echt heel goed. Ik ga elke dag met plezier naar stage.”

Wat waren de hoogtepunten uit je stage?

“Binnen mijn stage mocht ik veel werken aan teksten en content creatie. Schrijven vind ik echt heel leuk, dus dat was zeker een hoogtepunt.” En schrijven is bij ons niet zomaar schrijven. Er komen namelijk heel veel technische zaken bij kijken, die het creëren van teksten nog uitdagender maken. “Ik heb echt heel veel geleerd tijdens mijn stage.”

Wat zou je andere stagiaires willen meegeven?

Tot slot vroegen we Marjolein wat ze andere stagiaires zou willen meegeven: “Ik zou willen zeggen, dat je niet overweldigd moet raken van de verantwoordelijkheden die je krijgt. Heb zelfvertrouwen, werk hard en vraag hulp wanneer je het nodig hebt. Zo leer je uiteindelijk het meest.”

Wil jij ook bij beeproger stage lopen? Kijk dan eens tussen onze vacatures, we horen graag van je!