Urenregistratie: op papier of met een applicatie?

Het registreren van uren.. Het kan soms voelen als een vervelende bijkomstigheid, maar uren moeten nu eenmaal geregistreerd worden. Ze moeten kloppen, met regelmaat genoteerd en bijgehouden worden. Maar moet het registreren van uren en werkzaamheden nog met de hand geschreven worden op een papier of fysieke werkbon of kan het ook makkelijker? Dat kan zeker!

Of er nu kosten gedeclareerd moeten worden of uren geregistreerd, tegenwoordig hoeven dergelijke handelingen niet per sé handmatig of op papier ingevuld te worden. Bij beeproger ontwikkelen wij applicaties voor urenregistratie op maat met één doel: u tijd en kosten laten besparen op dergelijke administratieve taken.

Bij het gebruiken van een urenregistratie-applicatie, kunnen medewerkers met slechts een paar drukken op de knop gemakkelijk hun uren registreren. De informatie wordt vervolgens automatisch doorgespeeld naar uw eigen beheer omgeving. Alles in één overzicht, zonder extra werk. Uiteraard kunnen wij de applicatie zo ontwikkelen dat er niet alleen uren maar ook materieel en/of werkzaamheden geregistreerd kunnen worden.

Het mooie aan onze eigen geschreven (web) applicaties is dat het naadloos is aan te sluiten op uw huidige systeem of software pakket. Of het nu om smartphones of tablets gaat of om iPhone en Android devices, de applicatie is werkbaar op elke schermgrootte en kan dus door iedereen gehanteerd worden.

Misschien maakt uw bedrijf al gebruik van eigen software en bent u op zoek naar een koppeling of API met uw eigen software. In dat geval zorgen wij voor een stevige brug tussen ‘onze’ webapplicatie en uw software. 

Spendeer jij té veel aan het bijhouden van uren en het verwerken ervan? Heb je het idee dat het makkelijker en sneller kan, maar u weet niet precies hoe?

Bel of mail me voor een afspraak en laat ons eens met u meedenken. Kijk ook eens op onze projecten pagina over onze registratie software en bekijk welke bedrijven al zijn afgestapt van hun papieren urenregistratie.

PS Deze artikelen vind je vast ook interessant:

Dit vind je misschien ook leuk

Meest recent