Urenregistratie: op papier of met een applicatie?

Urenregistratie: op papier of met een applicatie?

Het registreren van uren.. Het kan soms voelen als een vervelende bijkomstigheid, maar uren moeten nu eenmaal geregistreerd worden. Ze moeten kloppen, met regelmaat genoteerd en bijgehouden worden. Maar moet het registreren van uren en werkzaamheden nog met de hand geschreven worden op een papier of fysieke werkbon of kan het ook makkelijker? Dat kan zeker!

Of er nu kosten gedeclareerd moeten worden of uren geregistreerd, tegenwoordig hoeven dergelijke handelingen niet per sé handmatig of op papier ingevuld te worden. Bij beeproger ontwikkelen wij applicaties voor urenregistratie op maat met één doel: u tijd en kosten laten besparen op dergelijke administratieve taken.

Bij het gebruiken van een urenregistratie-applicatie, kunnen medewerkers met slechts een paar drukken op de knop gemakkelijk hun uren registreren. De informatie wordt vervolgens automatisch doorgespeeld naar uw eigen beheer omgeving. Alles in één overzicht, zonder extra werk. Uiteraard kunnen wij de applicatie zo ontwikkelen dat er niet alleen uren maar ook materieel en/of werkzaamheden geregistreerd kunnen worden.

Het mooie aan onze eigen geschreven (web) applicaties is dat het naadloos is aan te sluiten op uw huidige systeem of software pakket. Of het nu om smartphones of tablets gaat of om iPhone en Android devices, de applicatie is werkbaar op elke schermgrootte en kan dus door iedereen gehanteerd worden.

Misschien maakt uw bedrijf al gebruik van eigen software en bent u op zoek naar een koppeling of API met uw eigen software. In dat geval zorgen wij voor een stevige brug tussen ‘onze’ webapplicatie en uw software. 

Spendeer jij té veel aan het bijhouden van uren en het verwerken ervan? Heb je het idee dat het makkelijker en sneller kan, maar u weet niet precies hoe?

Bel of mail me voor een afspraak en laat ons eens met u meedenken. Kijk ook eens op onze projecten pagina over onze registratie software en bekijk welke bedrijven al zijn afgestapt van hun papieren urenregistratie.

Vond je dit een handig artikel?

Ik waardeer het enorm als je dit artikel wilt delen – dat helpt ons ontzettend om meer IT enthousiastelingen te bereiken. Delen kan met één druk op onderstaande knoppen:
[shareaholic app=”share_buttons” id=”27605453″]
Dankjewel!

PS Deze artikelen vind je vast ook interessant:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.