Het registreren van uren; het kan soms voelen als een vervelende bijkomstigheid. Maar uren moeten nu eenmaal geregistreerd worden. Ze moeten kloppen en met regelmaat genoteerd en bijgehouden worden. Maar moet het registreren van uren en werkzaamheden nog met de hand geschreven worden op een papier of fysieke werkbon of kan het ook makkelijker? Kan dat bijvoorbeeld met een urenregistratie applicatie? Dat kan zeker!

Of er nu kosten gedeclareerd moeten worden of uren geregistreerd, tegenwoordig hoeven dergelijke handelingen niet per se handmatig of op papier ingevuld te worden. Bij beeproger ontwikkelen wij applicaties voor urenregistratie op maat. Wij hebben maar één doel: jou tijd en kosten laten besparen op dergelijke administratieve taken.

Urenregistratie applicatie

Bij het gebruiken van een urenregistratie applicatie, kunnen medewerkers met slechts een paar drukken op de knop gemakkelijk hun uren registreren. De informatie wordt vervolgens automatisch doorgespeeld naar je eigen beheer omgeving. Alles in één overzicht, zonder extra werk. Uiteraard kunnen wij de applicatie zo ontwikkelen dat er niet alleen uren maar ook materieel en/of werkzaamheden geregistreerd kunnen worden.

Het mooie aan onze eigen geschreven (web) applicaties is dat het naadloos is aan te sluiten op jouw huidige systeem of software pakket. Wij kunnen software koppelen of bouwen voor welk device dan ook. Of het nu om smartphones of tablets gaat of om iPhone en Android devices, de applicatie zal overal werkbaar zijn.

Misschien maakt jouw bedrijf al gebruik van bestaande software en ben je op zoek naar een koppeling of API met je eigen software. In dat geval zorgen wij voor een stevige brug tussen ‘onze’ webapplicatie en je huidige software. 

Spendeer je té veel aan het bijhouden van uren en het verwerken ervan? Heb je het idee dat het makkelijker en sneller kan, maar weet je niet precies hoe? 

Bel of mail ons dan voor een afspraak en laat ons eens met je meedenken. Kijk ook eens op onze projecten pagina over onze registratie software en bekijk welke bedrijven al zijn afgestapt van hun papieren urenregistratie.