[Video] Hannes van de Vreken – IoC Container (Laravel Meetup Groningen)

Op dinsdag 23 mei organiseerden we samen met Elgentos de tweede Laravel Meetup in Groningen. De avond startte met pizza en drankjes. Daarna beet Wout Hoekstra van Dealer4Dealer de spits af met zijn presentatie over Jobs en Queues in Laravel.

Na Wout was het de beurt aan Hannes van de Vreken, web developer bij madewithlove en daarnaast fervent meetup- en congresbezoeker én spreker. Hannes sprak eerder al tijdens Laracon EU 2015 en zal ook dit jaar weer het Laracon-podium in Amsterdam betreden.

Tijdens de Laravel Meetup sprak hij over de mogelijkheden met de IoC container. Bekijk de volledige presentatie hieronder. (Aan de belichting gaan we de volgende keer werken :)).

 Tweet dit: Bekijk hier de video van @HannesvdVreken over de Laravel IoC Container

De volgende meetup bijwonen?

De volgende Laravel Meetup staat gepland op dinsdag 26 september. En tja, we kunnen zelf wel zeggen dat je hier bij moet zijn, maar zoals Hannes terugkoppelde na de meetup:

Nogmaals bedankt voor de uitnodiging voor jullie meetup. Jullie hebben een van de gezelligste meetups die ik ooit gezien heb. Volhouden, dit.

Dus. Inhoud en gezelligheid. Need we say more?

Aanmelden voor de Meetup kan hier.

Tot dan!

Vond je dit een handig artikel?

We waarderen het enorm als je dit artikel wilt delen – dat helpt ons ontzettend om meer Laravel enthousiastelingen te bereiken. Delen kan met één druk op onderstaande knoppen:
[shareaholic app=”share_buttons” id=”27605453″]
Dankjewel!