Enige tijd geleden schreven wij al dat we bezig waren met het behalen van de ISO 27001 certificatie. En nu is het zo ver: wij zijn sinds juni 2022 officieel ISO 27001 gecertificeerd! Dankzij onder andere Kiwa, het harde werk van Larissa Hoekstra en Martijn Wagena, en de rest van ons team, is dit gelukt.

Waarom is de ISO 27001 certificering belangrijk?

Met het behalen van het ISO 27001 kunnen we nu aantoonbaar maken dat beeproger voldoet aan de wet- en regelgeving rondom informatiebeveiliging. Vooral in een tijdperk waar software security een steeds grotere rol speelt, zien wij dat ook steeds meer organisaties eisen dat de leveranciers waarmee zij samenwerken hun informatiebeveiliging goed op orde hebben.

Toch is het behalen van dit certificaat niet slechts alleen interessant voor onze nieuwe klanten. Een ISO 27001 certificering geeft ook meerwaarde aan bestaande klanten en professionaliseert onze algehele dienstverlening. Want ook voor onze bestaande klanten is het belangrijk om continu verbeteringen door te voeren, om zo samen naar een hoger level te stijgen. Dit geldt natuurlijk voor onze applicaties, maar ook voor de overkoepelende werkprocessen, waar deze certificering beide betrekking op heeft.

Professionaliseren en het beter willen doen, dat is wat ons energie geeft.

Wat is Kiwa?

Dit certificaat is uitgegeven door Kiwa.

Kiwa behoort tot de wereldwijde top-20 van bedrijven op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). Hun certificaten en rapporten leveren het betrouwbare, objectieve en internationaal erkende bewijs dat wij aan alle relevante kwaliteitsnormen voldoet. Zo erkennen ook overheidsinstanties Kiwa-certificaten en -rapporten als een betrouwbaar bewijs dat wij (Europese) wet- en regelgeving naleven.