Jouw idee vertrouw je niet zomaar toe aan de eerste de beste partij die software voor je bouwt. Dat product wordt misschien wel het hart van jouw onderneming, daar draait alles om. Die software moet dus gewoon goed zijn. Beter dan goed.

Wij hebben al behoorlijk wat nieuwe ideeën omgezet in succesvolle producten. Dat komt doordat we met je meedenken. Kritisch zijn op de juiste momenten waardoor jouw product naadloos aansluit op de wensen van de klanten.

Onze programmeurs werken met de nieuwste technieken zoals Laravel, Angular en Framework 7 om de beste en meest toekomstbestendige digitale producten te maken.

Ben je benieuwd naar wat we zoal hebben gebouwd?

Neem een kijkje in ons portfolio:

Noordlease

Mobiele Noordlease app

Bij autorijden komt uiteraard meer kijken dan alleen het rijden zelf. Deze zaken wil je als automobilist snel en goed geregeld hebben.

Voor Noordlease bouwden we daarom een mobiele app, die deze informatie overzichtelijk aanbiedt en het voor hun leaserijders makkelijk maakt om deze zaken goed af te handelen. (more…)

Ik wil verder lezen
Tijdhof

Chrome plugin

Tijdhof Consulting werd in 2001 opgestart door Robert Tijdhof. Hij begon met het opzetten van verschillende webshops waarin alles wat met telefonie te maken heeft werd aangeboden – van telefoons en LAN kabels tot headsets. Om niet alleen de hardware maar ook de dienst zelf aan te kunnen bieden, werden later ook internet telefonie en internetverbindingen aan het pakket toegevoegd. (more…)

Ik wil verder lezen
Het Zuiderlicht

Infinity app

Beeproger is trotse ontwikkelaar van de Infinity app van Het Zuiderlicht, een management adviesbureau in Groningen. Het Zuiderlicht is een bureau dat organisaties adviseert bij ingrijpende verandertrajecten. (more…)

Ik wil verder lezen