fbpx

Dock planning op maat

Ben je op zoek naar een ontwikkelaar die een dock planning voor je bouwt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Aangenaam, wij zijn beeproger. Een softwarebedrijf met kantoren in Groningen en Amsterdam. Wij bouwen webapplicaties, mobiele apps en software koppelingen op maat.

Maar eerst: het voordeel van een dock planning die op maat gemaakt is.

In sommige gevallen is een standaard dock planning een prima oplossing. Maar in de meeste gevallen lost een standaardpakket jouw probleem niet op. Omdat jouw bedrijfsproces uniek is, of omdat je je richt op een hele specifieke doelgroep. En dus hele speciale wensen hebt.

Voor die bedrijven bouwen wij maatwerk software: software die naadloos aansluit op jouw wensen.

Met een slimme dock planning houd je eenvoudig bij wat de status is van de docks in jouw docking station. Een systeem waarmee je op elk moment inzicht hebt over alle vrachtwagens op het terrein. Er komt rust op het terrein en in het crossdock. Voor de chauffeurs, overslagmedewerkers en planning is gelijk duidelijk waar, bij terugkomst van de rit, aan te docken en waar, bij vertrek, zijn voertuig staat – in real time.

Volgens Tielbeke is dit in de logistieke wereld is een vrij unieke tool. Het scheelt niet alleen veel tijd, maar geeft ook veel minder voertuigbewegingen en daardoor minder kans op schades.

Benieuwd naar wat we zoal gebouwd hebben?

Bekijk bijvoorbeeld eens het Dock-Applicatie dat we voor logistiek bedrijf Tielbeke bouwden. Hun oude systeem was hard aan vernieuwing toe. Met het nieuwe systeem dat we voor ze bouwden kunnen ze onder andere eenvoudig hun terrein in kaart brengen.

dock planning software

Meer weten?

Ben je benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen? Bel ons op 085-2737909, stuur ons een mail op info@beeproger.com of vul het formulier hieronder in. Dan nemen we binnen één werkdag – maar meestal eerder – contact met je op.