Wanneer je werkt in een (middel)grote organisatie krijg je vaak te maken met verschillende standaard software pakketten. Denk bijvoorbeeld aan Salesforce, Exact, NNMBRS of Mollie. Deze software pakketten doen vaak allemaal net wat anders, maar gebruiken vaak ook dezelfde data. Daarom kan het handig zijn deze standaard software aan elkaar te koppelen, zodat je herhaaldelijk werk kunt voorkomen.

Hieronder lichten we een aantal van onze veelgemaakte koppelingen toe.

Koppelen met Visma-NMBRS

NMBRS is een online HR-systeem waar je al je personeelszaken in regelt. Zo kun je onder andere een digitaal dossier opmaken met al je personeelsgegevens en registreren wanneer er sprake is van verzuim of verlof. Ook kunnen er bijvoorbeeld documenten of e-mails aan Nmbrs toegevoegd worden. Een groot voordeel aan de software is dat het te gebruiken is door iedereen binnen de organisatie en er kunnen rollen en taken toegewezen worden aan specifieke personen. Dit alles is verpakt in een gebruiksvriendelijk systeem met een overzichtelijk dashboard en de mogelijkheid om rapportages uit te draaien. Wij koppelen NMBRS altijd met een api aan je andere software pakketten.

Koppelen met Snelstart

Met de software van SnelStart regel je gemakkelijk al je boekhoudzaken. De software wordt aangeboden in verschillende pakketten, van opties voor kleine(re) ondernemers tot opties voor grote organisaties met een complexer voorraad- en ordersysteem. De software van SnelStart zit vol met handige functies. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk bonnetjes inscannen met je smartphone en deze gelijk doorzetten naar je digitale brievenbus. In de uitgebreidere pakketten, onder andere zeer geschikt voor grote webshops, kun je daarnaast je voorraad beheren en het orderproces automatiseren.

Bij beeproger kunnen we een goede inventarisatie voor je maken van je huidige digitale werkprocessen en je een advies geven hoe je SnelStart daar slim mee integreert. Daarna kunnen onze specialisten aan de slag om de koppeling voor je te realiseren.

Koppelen met een van de pakketten van Exact

Exact biedt uiteenlopende softwareoplossingen aan voor organisaties in 4 platforms.

 • Exact Online: Dit is een softwarepakket dat een boekhoudpakket combineert met een CRM-systeem. Exact Online is geschikt voor grotere organisaties, maar ook kleinere bedrijven maken veel gebruik van deze software.  
 • Exact Globe+: Dit pakket kun je het beste zien als een totaaloplossing voor bedrijven. Het zeer uitgebreide softwarepakket, geeft klanten de mogelijkheid om in een overzichtelijk dashboard te switchen tussen verkoop, voorraad, financieel, HR en meer. 
 • Exact Synergy: Deze softwareoplossing laat verschillende afdelingen met elkaar samenwerken. Zo is het mogelijk om profielen van klanten of medewerkers aan te maken en beheren, maar ook de salarisadministratie en personeelsplanning kun je in dit systeem doen.
 • Exact Finance: Exact Finance is een zeer veelzijdige boekhoudsoftware waarin alle financiële processen binnen een organisatie ondergebracht worden.    

Onze specialisten binnen beeproger hebben veel ervaring met het koppelen van Exact aan een van je andere software pakketten. Hiermee zorg je ervoor dat je alles overzichtelijk in één systeem te vinden is.

Koppelen met Unit4

Met Unit4 kun je al je bedrijfsprocessen samen laten komen in één gebruiksvriendelijk systeem waar iedereen binnen de organisatie mee kan werken. In Unit4 regel je je financieel management, je project management, je inkoopmanagement en je HR en salarisadministratie. Met zoveel opties is het geen wonder dat ontzettend veel organisaties gebruik maken van Unit4.

Echter gebruikt Unit4 ook veel data die vaak al in eerdere bedrijfsprocessen zijn ingevoerd. Om dit dubbele werk te voorkomen, kun je je software door ons laten koppelen aan Unit4. Dit scheelt ontzettend veel werk, verkleint de kans op fouten en maakt het werk van collega’s vaak een stuk leuker.

Koppelen met Voys

Voys is een veelgebruikte cloud telefoniedienst voor de zakelijke markt. Cloud telefonie houdt in dat je belt via het internet en dus niet afhankelijk bent van een vaste locatie. De inkomende oproepen kunnen naar verschillende platformen doorgeschakeld worden, denk aan telefoon, desktop, tablet en smartphone. Daarnaast kan Voys de verkregen data uit al het telefoonverkeer opslaan. Zo heb je alle statistieken zoals het aantal oproepen, de gemiddelde afhandeltijd en klantgegevens, inzichtelijk in een dashboard.

Wanneer je dit dashboard of andere functionaliteiten van Voys wilt koppelen aan je andere software, dan kunnen wij bij beeproger je daarbij helpen.

Koppelen met Mollie

Mollie is een betalingsprovider die het mogelijk maakt om al je betaalverkeer via één platform te laten lopen. Zo kun je bijvoorbeeld betalingen die via iDEAL binnenkomen (zo’n 60% van alle online betalingen in Nederland) eenvoudig koppelen aan Mollie. In de praktijk betekent dit dat de betalingen die van Mollie binnenkomen, via iDEAL of andere betaalmogelijkheden, overzichtelijk worden opgeslagen in je account. Een groot voordeel aan Mollie is dat het gekoppeld kan worden aan veel platformen en systemen. Er zijn veel API’s beschikbaar die de integratie vergemakkelijken. 

Koppelen me Spotler

Spotler is geavanceerde e-mail marketing software. Binnen de software van Spotler heb je de mogelijkheid om geautomatiseerde e-mail campagnes in te richten of met een template je eigen nieuwsbrief te maken en te versturen naar klanten. Maar ook het geautomatiseerd versturen van SMS berichten of het maken van website pop-ups behoort tot de mogelijkheden. De resultaten van je campagnes vind je terug in een dashboard.

Je kunt Spotler integreren in bestaande CRM systemen zoals AFAS, EXACT of Salesforce. Bij beeproger helpen we je daar graag bij.

Koppelen met LAVS

Het Landelijk Asbestvolgsysteem (LAVS) is een webapplicatie voor iedereen die werkzaam is binnen de ‘asbestbranche’. Ben je werkzaam binnen deze keten, dan ben je verplicht om deze applicatie te gebruiken. Gebruikers kunnen alleen inloggen met een zogeheten eHerkenningstoegangscode.

Hoe het in de praktijk werkt? Stel een opdrachtgever, bijvoorbeeld de eigenaar van een pand, wil dit pand laten slopen. Wanneer het gaat om een gebouw dat voor 1994 gebouwd is, moet er een asbestinventarisatie uitgevoerd worden. Een inventariseerder moet het gebouw controleren op de aanwezigheid van asbest. Wanneer er asbest aanwezig is, dient dit door een hiervoor gecertificeerde aannemer verwijderd te worden. Als laatste vindt er een eindinspectie plaats. Je kunt je voorstellen dat er gedurende dit hele proces veel informatie verzameld wordt. Al deze informatie wordt opgeslagen in de LAVS webapplicatie.

De partij die gebruik maakt van het LAVS kan dit koppelen aan zijn eigen software. Zo hoeft de eindgebruiker niet in verschillende systemen te werken wat de efficiëntie van het werkproces verhoogt.

beeproger helpt klanten graag bij de koppeling van LAVS aan de andere systemen. Hoe zoiets in de praktijk werkt, kunnen we je het beste uitleggen aan de hand van een van onze cases. We ontwikkelden namelijk een applicatie voor Aveco de Bondt, een onafhankelijk ingenieursbedrijf dat zich onder andere bezig houdt met de inventarisatie en verwijdering van asbest. Binnen de door ons ontwikkelde applicatie is het bijvoorbeeld mogelijk om met een telefoon een foto te maken van de asbestinventarisatie en deze direct te uploaden naar de app. Ook kunnen er automatisch verschillende processen in gang gezet worden. Eén van die processen is het doorsturen van de gewenste informatie naar het LAVS. Zo kan er tijdens de inventarisatie snel en efficiënt vanuit één systeem gewerkt worden – wel zo handig.

Zelf ook een applicatie laten ontwikkelen of gebruik je al bestaande software en wil je dit op een gebruiksvriendelijke manier gekoppeld hebben aan de LAVS software? Neem dan gerust contact ons op, we helpen je graag.

Koppelen met een van de pakketten van AFAS

AFAS biedt met hun uitgebreide ERP-pakket een bedrijfsbrede softwareoplossing waarmee processen geautomatiseerd en geoptimaliseerd worden: van salarisverwerking tot projectadministratie en ordermanagement – alles in één systeem.  

De belangrijkste onderdelen van de software zijn:

 • CRM: Het beheren van relaties en het vastleggen van contactmomenten zijn functies die je onder andere terugvindt in het CRM-gedeelte van de software.
 • Financieel: Al je financiële processen ondergebracht in één systeem. Denk hierbij aan praktische zaken zoals de administratie, maar je kunt ook uitgebreide financiële analyses uitvoeren om je processen nog slimmer en rendabeler in te richten. 
 • HRM en Payroll: Met dit onderdeel binnen de software van AFAS regel je al je HR- en salariszaken. Doordat veel van deze processen geautomatiseerd kunnen worden, denk aan het uitbetalen van medewerkers, bespaar je als organisatie veel tijd.  
 • Ordermanagement: Een orderproces bestaat uit veel stappen die allemaal goed op elkaar aan moeten sluiten. Met deze software richt je het proces effectief in en hou je daarnaast goed overzicht wanneer er wel iets fout gaat.
 • Projecten en uren: Hier kun je nieuwe projecten aanmaken, beheren en toewijzen aan specifieke medewerkers. Daarnaast kun je de gemaakte uren eenvoudig aan een project koppelen.

Wanneer je AFAS wilt koppelen aan je andere software, dan kan beeproger dit samen met jou realiseren. We hebben veel ervaring met het koppelen met AFAS.

Koppelen met een van de pakketten van Salesforce

Salesforce is een van de grootste CRM-platforms van de wereld. De software is cloud-based wat betekent dat het op verschillende platformen in real time beschikbaar is. Om je een beeld te geven van de mogelijkheden van Salesforce voor bedrijven, bespreken we hieronder in het kort de belangrijkste functies van de software.   

 • Sales cloud: In de Sales Cloud sla je onder andere al je contacten en potentiële leads op en kun je per contact zien in welke fase van de (potentiële) sale ze zich bevinden. Zo behoud je altijd het overzicht en zie je gelijk waar kansen liggen, zodat je daar tijdig actie op kunt ondernemen.
 • Service cloud: De service cloud is het hart van je klantenservice. Of een klant nu belt, een e-mail stuurt of via social media contact met je opneemt: alle communicatiekanalen komen op één plek samen. Zo hebben medewerkers die binnen de service cloud werken alle klantgegevens en de contacthistorie bij de hand en kunnen klanten altijd snel en efficiënt geholpen worden en dat komt de klantbeleving zeker ten goede.
 • Marketing cloud: Binnen de marketing cloud regel je alles op het gebied van marketing. Zo kun je hier bijvoorbeeld uitgebreide customer journeys maken, maar bijvoorbeeld ook ‘multichannel’ marketingcampagnes opzetten en monitoren.    
 • Analytics cloud: Met de analytics cloud krijg je inzicht in je bedrijfsprocessen in de vorm van overzichtelijke grafieken tabellen en rapporten. Daarnaast heeft Salesforce veel big data beschikbaar in tal van branches, waarmee je nieuwe inzichten op kan doen en slim in kan spelen op de markt.

Er zijn veel standaard koppelingen met Salesforce realiseerbaar, maar in sommige gevallen is maatwerk geboden. Wanneer dat het geval is, adviseren we je graag hoe je dit het beste aan kunt pakken en helpen we je met de uitvoering daarvan.

Koppelen met CASH

CASH is een grote speler op de markt van boekhoud- en administratieve software. En wat ons betreft niet voor niets. De software is namelijk zeer compleet en handig in gebruik. Zo kunnen bijvoorbeeld facturen, compleet opgemaakt in een eigen huisstijl, automatisch (periodiek) verstuurd worden. En wanneer de klant nog niet betaald heeft, wordt er automatisch een herinnering gestuurd. Naast de boekhoudsoftware biedt CASH ook een compleet CRM-systeem dat een verkoopafdeling alle tools geeft om salesprocessen gemakkelijker, slimmer en rendabeler in te richten. Door CASH te koppelen aan je andere software, heb je alle tools altijd bij de hand.

Wil je ook jouw standaard software koppelen?

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw standaard software aan elkaar te koppelen? Of liever eerst vrijblijvend een bakje koffie drinken en elkaar leren kennen? Wij gaan graag met je in gesprek! Laat hieronder jouw gegevens achter, of bel of mail ons gerust.

 

Recente projecten.