Voor processen die veel tijd kosten binnen je bedrijf of organisatie is eigenlijk maar één goede oplossing: ze zo snel en efficiënt mogelijk automatiseren. De boekhouding behoort zeker tot deze categorie. Zowel voor kleine als grote bedrijven kan de boekhouding en administratie veel van je kostbare tijd in beslag nemen. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende softwarepakketten op de markt die jouw administratieve bedrijfsprocessen een stuk eenvoudiger maken: CASH is zo’n boekhoudprogramma. Binnen beeproger hebben wij veel ervaring met de software van CASH en het koppelen ervan aan jouw bestaande bedrijfsprocessen.

We leggen je hieronder uit wat CASH is, wie het gebruiken en wat volgens ons de grootste voordelen van de software zijn. Daarnaast bespreken we hoe we de software van CASH op een slimme manier kunnen integreren met andere software die je gebruikt.

Wat is CASH?

Met meer dan 400.000 administraties die opgenomen zijn in CASH is het een grote speler op de markt van boekhoud- en administratieve software. En wat ons betreft niet voor niets. De software is namelijk zeer compleet en handig in gebruik. Zo kunnen bijvoorbeeld facturen, compleet opgemaakt in een eigen huisstijl, automatisch (periodiek) verstuurd worden en wanneer de klant nog niet betaald heeft, wordt er automatisch een herinnering gestuurd. Het invoeren van bonnen en declaraties gaat eenvoudig via de app: je maakt een foto van de bon en de data wordt omgezet en gelijk in de administratie geboekt. Maar er is nog veel meer mogelijk: naast de boekhoudsoftware biedt CASH ook een compleet CRM-systeem dat een verkoopafdeling alle tools geeft om salesprocessen gemakkelijker, slimmer en rendabeler in te richten.

Binnen beeproger hebben we veel ervaring met het koppelen van bedrijfssoftware aan CASH. Samen maken we een inventarisatie van je huidige software en bepalen we hoe we dit op een slimme manier integreren met de software van CASH.

3 redenen om CASH te gaan gebruiken

1. De CASHapp

De software van CASH is zowel beschikbaar in een desktopversie als in een app: de CASHapp genoemd. Deze app biedt veel slimme voordelen. Zo kun je altijd én overal facturen bekijken en versturen en bonnen en declaraties toevoegen. Alles wat je in de CASHapp doet, wordt automatisch verwerkt en opgeslagen in je online administratie.

2. Slimme koppelingen

Je kunt CASH onder andere koppelen aan de Belastingdienst en je bank. Door het te koppelen aan de Belastingdienst kun je bijvoorbeeld automatisch (en altijd op tijd) je aangiftes versturen. Met een koppeling aan je bank kun je bij- en afschrijvingen automatisch opnemen in je administratie. Ook is de integratie van CASH met veel andere software mogelijk.

3. Inzicht in je financiën

CASH geeft je zeer goed inzicht in je financiële situatie over een langere periode. In overzichtelijke grafieken en tabellen zie je wat je winst is en welke kosten je maakt. Ook kun in CASH analyses en prognoses maken van je financiële situatie. De verkregen informatie kun je op een slimme manier inzetten om bedrijfsprocessen nog rendabeler in te richten.

Ik wil CASH gaan gebruiken, wat nu?

Wanneer je als bedrijf of organisatie gebruik wilt maken van CASH is het verstandig om eerst te inventariseren welke software je nu gebruikt én waarom. Wij kunnen een goede inventarisatie voor je maken van je huidige digitale werkprocessen en je een advies geven hoe je CASH daar slim mee integreert. Er zijn veel standaard koppelingen met CASH realiseerbaar, maar in sommige gevallen is maatwerk geboden. Wanneer dat het geval is, adviseren we je graag hoe je dit het beste aan kan pakken.

Werkwijze beeproger

Bij beeproger werken we altijd volgens een vaste werkwijze: of we nu een applicatie helemaal zelf ontwikkelen of bestaande software aan elkaar koppelen. In onze werkwijze staan persoonlijk contact en nauwe samenwerking centraal en proberen we altijd een maatwerkoplossing te vinden voor jouw probleem of wens. Meer informatie over onze werkwijze vind je op onze werkwijze pagina.

1. Inventarisatie

In deze eerste fase brengen we jouw digitale werkprocessen in kaart en kijken we waar het efficiënter en gebruiksvriendelijker kan. Aan de hand daarvan kijken we hoe CASH in dit plaatje past en maken we een plan van aanpak.

2. Voorstel

In de fase erna maken we een voorstel. Daarin beschrijven we uitgebreid wat we gaan doen en hoeveel tijd dit gaat kosten.

3. Software koppelen

Wanneer er een akkoord is, gaat een team specialisten voor je aan de slag om de softwarekoppeling met CASH te realiseren. We werken in sprints, met na elke sprint een feedbackronde. Zo werken we stap voor stap toe naar een maatwerkoplossing voor jouw bedrijfssoftware.

4. Onderhouden

De koppeling met CASH is succesvol voltooid. Alle software heeft, om goed te blijven functioneren, onderhoud nodig. Veel van onze klanten kiezen daarom voor een Service, Onderhoud & Support pakket.

Interessant?

Benieuwd naar de mogelijkheden, gelijk aan de slag, of gewoon een bakje koffie drinken en elkaar leren kennen? Wij gaan graag met je in gesprek! Laat hieronder jouw gegevens achter, of bel of mail ons gerust.