Hoe groter een organisatie, hoe lastiger het wordt om de verschillende afdelingen binnen de organisatie probleemloos met elkaar te laten samenwerken. Er ontstaat al snel een eilandcultuur, met op elke afdeling andere regels, werkprocessen en software. Uiteraard komt dit de workflow van de organisatie als geheel niet ten goede. De softwaremogelijkheden van Exact zorgen ervoor dat verschillende afdelingen weer samen in één systeem kunnen werken. En dat is niet alleen fijn voor jouw organisatie, maar ook voor jouw klanten. Exact heeft een breed aanbod aan softwareoplossingen: van boekhoudmodules tot complete CRM- en ERP-systemen.

Hieronder bespreken we wat Exact is en wat de voordelen zijn en leggen we je uit hoe beeproger je kan helpen om bestaande software op een slimme manier aan Exact te koppelen.

Wat is Exact?

Exact biedt uiteenlopende softwareoplossingen aan voor organisaties in 4 platforms. Hieronder lichten we ze kort toe.

Exact Online

Dit is een softwarepakket dat een boekhoudpakket combineert met een CRM-systeem. Exact Online is geschikt voor grotere organisaties, maar ook kleinere bedrijven maken veel gebruik van deze software.  

Exact Globe+

Dit pakket kun je het beste zien als een totaaloplossing voor bedrijven. Het zeer uitgebreide softwarepakket, geeft klanten de mogelijkheid om in een overzichtelijk dashboard te switchen tussen verkoop, voorraad, financieel, HR en meer. 

Exact Synergy

Deze softwareoplossing laat verschillende afdelingen met elkaar samenwerken. Zo is het mogelijk om profielen van klanten of medewerkers aan te maken en beheren, maar ook de salarisadministratie en personeelsplanning kun je in dit systeem doen.

Exact Finance

Exact Finance is een zeer veelzijdige boekhoudsoftware waarin alle financiële processen binnen een organisatie ondergebracht worden.    

Onze specialisten binnen beeproger hebben veel ervaring met de verschillende softwaremogelijkheden en kunnen je bestaande software koppelen aan de software van Exact: om zo alles overzichtelijk in één systeem onder te brengen. 

3 redenen om Exact te gaan gebruiken 

1. Processen optimaliseren

Door verschillende processen binnen een bedrijf onder te brengen in één systeem verhoog je de productiviteit. De communicatie tussen afdelingen en de communicatie richting de klant verloopt efficiënt en zonder ruis. 

2. Gebruiksvriendelijkheid  

Het verhoogt niet alleen de productiviteit van bedrijfsprocessen, het wordt er voor de gebruiker ook een stuk eenvoudiger van. De gebruiker hoeft niet meer te switchen tussen verschillende systemen en heeft altijd en overal toegang tot de benodigde informatie: dit voorziet in een gebruiksvriendelijke werkervaring.

3. Inzicht

Met de software van Exact kun je verschillende bedrijfsprocessen eenvoudig monitoren. De cijfers geven inzicht in waar het goed gaat, maar ook waar processen nog efficiënter en slimmer ingericht kunnen worden.

Ik wil Exact gaan gebruiken, wat nu? 

Wanneer je als bedrijf of organisatie gebruik wilt maken van Exact is het verstandig om eerst te inventariseren welke software nu gebruikt wordt en hoe deze eventueel op een slimme gekoppeld kan worden. Bij beeproger zijn we gespecialiseerd in het maken van deze softwarekoppelingen en hebben we veel ervaring met de software van Exact. Zo kunnen we onder andere een koppeling maken tussen Exact en PWA’s, planning apps, urenregistratie apps en werkbon applicaties 

Werkwijze beeproger

Bij beeproger werken we altijd volgens een vaste werkwijze. Of we nu een applicatie helemaal zelf ontwikkelen of bestaande software aan elkaar koppelen, we werken in de basis altijd volgens hetzelfde principe. In deze werkwijze staan persoonlijk contact en nauwe samenwerking centraal: een samenwerking waarin onze kennis en jouw doelstellingen samenkomen. Meer informatie over onze werkwijze vind je op onze werkwijze pagina.

1. Inventarisatie

In deze eerste fase gaan we samen om tafel om jouw doelstellingen en ideeën in kaart te brengen. In het geval van een softwarekoppeling inventariseren we welke software de organisatie nu gebruikt en hoe we dit zoveel mogelijk kunnen integreren.

2. Voorstel

In de fase erna maken we een voorstel. Daarin beschrijven we uitgebreid wat we gaan doen en hoeveel tijd dit gaat kosten.

3. Software koppelen

Wanneer er een akkoord is, gaat een team specialisten voor je aan de slag om de softwarekoppeling met Exact te realiseren. We werken in de vorm van sprints met feedbackrondes. Zo werken we stap voor stap toe naar een maatwerkoplossing voor jouw bedrijfssoftware.

4. Onderhouden

De koppeling met Exact is succesvol voltooid. Alle software heeft, om goed te blijven functioneren, onderhoud nodig. Veel van onze klanten kiezen daarom voor een Service, Onderhoud & Support pakket.

Interessant?

Benieuwd naar de mogelijkheden, gelijk aan de slag, of gewoon een bakje koffie drinken en elkaar leren kennen? Wij gaan graag met je in gesprek! Laat hieronder jouw gegevens achter, of bel of mail ons gerust.