Als jouw bedrijf actief is in de automotive branche is de kans groot dat je de naam Hexon al voorbij hebt horen komen. Het bedrijf heeft verschillende ICT-oplossingen ontwikkeld die het mogelijk maken om jouw voorraad aan voertuigen geautomatiseerd te adverteren. Hieronder gaan we verder in op Hexon en wat de voordelen zijn en leggen we je uit hoe beeproger je kan helpen om bestaande software op een slimme manier aan Hexon te koppelen.

Wat is Hexon?

Hexon is een veelgebruikte geautomatiseerde oplossing om online advertenties te plaatsen van je voertuigvoorraad. Om het wat concreter te maken, schetsen we een voorbeeldsituatie. Stel je bent een autodealer en je gebruikt een voorraadbeheersysteem om al je auto’s in een online database te registreren. Je kunt nu afwachten tot klanten komen kijken in jouw portaal, maar je kunt ook actief jouw auto’s aan gaan bieden – een echte ondernemer kiest natuurlijk altijd voor dat laatste. Hexon helpt je daarbij. Ze bieden namelijk een dienst waarin jouw autovoorraad automatisch omgezet wordt in advertenties op bijvoorbeeld Facebook, maar ook op de grotere autoverkoopwebsites zoals AutoScout24 of AutoTrack.

Hexon wordt vaak geïntegreerd in bestaande voorraadbeheersystemen. De specialisten van beeproger hebben ervaring met het koppelen van Hexon aan verschillende software en voorraadsystemen. 

3 redenen om Hexon te gaan gebruiken 

1. Geautomatiseerd adverteren

Autodealers en andere handelaren in voertuigen weten dat er veel verschillende platformen zijn waar auto’s aangeboden worden. Het kost ontzettend veel tijd om op al deze platformen handmatig het aanbod aan voertuigen te plaatsen. Met Hexon voer je één keer de voorraad in en de advertenties van de voertuigen worden vervolgens op alle denkbare platformen geplaatst. 

2. Groot netwerk

Hexon heeft een groot netwerk van aangesloten organisaties een aanbieders in de automotive branche. Als klant profiteer je daarvan.

3. Inzicht in resultaten

Door de real time terugkoppeling van de advertentieresultaten weet je wat de status van je advertenties is en krijg je inzicht in het rendement.

Ik wil Hexon gaan gebruiken, wat nu? 

Wanneer je als organisatie gebruik wilt maken van Hexon is de kans groot dat je al gebruik maakt van een voorraadbeheersysteem. Daarnaast gebruik je waarschijnlijk nog andere software of CRM-systemen die relevant zijn voor je bedrijfsvoering. De specialisten van beeproger hebben veel ervaring met het koppelen van Hexon aan andere software. Daarnaast kijken we graag met je mee hoe we op een slimme manier jouw verschillende software met elkaar kunnen integreren om jouw bedrijfsvoering nog efficiënter te maken.

Werkwijze beeproger

Wij werken altijd volgens een vaste werkwijze. Of we nu een applicatie helemaal zelf ontwikkelen of een koppeling maken tussen bijvoorbeeld Hexon en een voorraadbeheersysteem, we werken in de basis altijd volgens hetzelfde principe. Persoonlijk contact en het leveren van maatwerk zijn daarbij kernwaarden. Meer informatie over onze werkwijze vind je op onze werkwijze pagina.

1. Inventarisatie

In deze eerste fase gaan we samen om tafel om jouw wensen en doelstellingen te definiëren. In het geval van een koppeling met Hexon kijken we eerst goed naar de software die je nu gebruikt en waar we slimme koppelingen kunnen maken.   

2. Voorstel

In de fase erna maken we een voorstel. Daarin beschrijven we uitgebreid wat we gaan doen en hoeveel tijd dit gaat kosten.

3. Software koppelen

Wanneer er een akkoord is, gaat een team specialisten voor je aan de slag om de koppeling met Hexon aan de bestaande software te realiseren.

4. Onderhouden

De koppeling met Hexon is succesvol voltooid. Alle software heeft, om goed te blijven functioneren, onderhoud nodig. Veel van onze klanten kiezen daarom voor een Service, Onderhoud & Support pakket.

Interessant?

Benieuwd naar de mogelijkheden, gelijk aan de slag, of gewoon een bakje koffie drinkenen elkaar leren kennen? Wij gaan graag met je in gesprek! Laat hieronder jouw gegevens achter, of bel of mail ons gerust.