Wanneer je als bedrijf meerdere auto’s, vrachtwagens, trailers of andere voertuigen op de weg hebt – zeker als het er veel zijn – ligt logistieke chaos op de loer. Met de gps-software van Moving Intelligence worden al je voertuigen getrackt en weet je precies wie waar is in een realtime-overzicht. Daarnaast kan de software ook alle gemaakte ritten registeren. Dit geeft je als organisatie waardevolle inzichten die je logistieke bedrijfsvoering een stuk slimmer en efficiënter maken.

Hieronder bespreken we wat Moving Intelligence is en wat de voordelen zijn en leggen we je uit hoe beeproger je kan helpen om je bestaande software op de juiste manier aan deze software te koppelen.

Wat is Moving Intelligence?

Moving Intelligence is een gps-systeem dat met behulp van een tracker, die in een voertuig wordt geplaatst, data verzamelt en dit opslaat in een zeer gebruiksvriendelijke app. De software is geschikt voor ieder bedrijf of organisatie met één of meerdere voertuigen op de weg: van logistieke bedrijven met vrachtwagens tot dienstverleners die vertegenwoordigers op de weg hebben. Moving Intelligence biedt verschillende producten aan met verschillende functies, afhankelijk van jouw type bedrijf. Zo kun je in realtime-overzicht van alle voertuigen zien waar ze zijn en zelfs meldingen instellen als ze een specifiek punt gepasseerd zijn. Ook wordt alle denkbare data opgeslagen in de app: van het totaal aantal gereden kilometers tot de gemiddeld gereden snelheid.

Onze specialisten binnen beeproger hebben veel ervaring met de verschillende softwaremogelijkheden van Moving Intelligence en kunnen je bestaande software koppelen aan deze software. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het koppelen van docking software, een planningsapp of een reiskostenmodule aan de software van Moving Intelligence.

3 redenen om Moving Intelligence te gaan gebruiken 

1. Sturen op efficiëntie

De data van Moving Intelligence geeft je veel inzicht in je voertuiggebruik en je logistiek. Zo kun je eenvoudig inzien waar tijdwinst geboekt kan worden en wanneer voertuigen onnodig stilstaan.

2. Gebruiksgemak  

Moving Intelligence is een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Alle belangrijke data staat opgeslagen in één systeem (waar iedereen toegang tot heeft) en met zijn vele handige functies kun je veel tijd besparen. Neem bijvoorbeeld de P/Z schakelaar: een handige knop die je als medewerker eenvoudig op P zet als je privé kilometers maakt en op Z als je zakelijk rijdt – gebruiksvriendelijk, gemakkelijk en efficiënt.  

3. Altijd weten waar je voertuig is

In een realtime-overzicht zie je precies waar je voertuigen zich bevinden. Hiermee hou je niet alleen het overzicht, je kunt ook achterhalen waar een verdwenen voertuig, bijvoorbeeld door diefstal, gebleven is.

Ik wil Moving Intelligence gaan gebruiken, wat nu?

Wanneer je als bedrijf of organisatie gebruik wilt maken van Moving Intelligence is het verstandig om eerst te inventariseren welke software je nu gebruikt. En hoe deze software op een slimme manier aan de software van Moving Intelligence gekoppeld kan worden om zoveel mogelijk vanuit één systeem te werken. Bij beeproger zijn we gespecialiseerd in het maken van deze softwarekoppelingen en hebben we veel ervaring met de software van Moving Intelligence. Zo kunnen we moeiteloos een koppeling realiseren tussen jouw verschillende software pakketten.

Werkwijze beeproger

Bij beeproger werken we altijd volgens een vaste werkwijze. In deze werkwijze staan persoonlijk contact en nauwe samenwerking centraal: een samenwerking waarin onze kennis en jouw doelstellingen samenkomen. Meer informatie over onze werkwijze vind je op onze werkwijze pagina.

1. Inventarisatie

In deze eerste fase gaan we samen om tafel om jouw doelstellingen en ideeën in kaart te brengen. In het geval van een softwarekoppeling inventariseren we welke software de organisatie nu gebruikt en hoe we dit zoveel mogelijk kunnen integreren.

2. Voorstel

In de fase erna maken we een voorstel. Daarin beschrijven we uitgebreid wat we gaan doen en hoeveel tijd dit gaat kosten.

3. Software koppelen

Wanneer er een akkoord is, gaat een team specialisten voor je aan de slag om de softwarekoppeling met Moving Intelligence te realiseren. We werken in de vorm van sprints met feedbackrondes. Stap voor stap werken we zo toe naar een maatwerkoplossing voor jouw bedrijfssoftware.

4. Onderhouden

De koppeling met Moving Intelligence is succesvol voltooid. Alle software heeft, om goed te blijven functioneren, onderhoud nodig. Veel van onze klanten kiezen daarom voor een Service, Onderhoud & Support pakket.

Interessant?

Dus ben je benieuwd naar de mogelijkheden en gelijk aan de slag? Of wil je gewoon een bakje koffie drinken en elkaar beter leren kennen? Wij gaan graag met je in gesprek! Laat hieronder jouw gegevens achter, of bel of mail ons gerust.