“Op goed personeel moet je zuinig zijn”, mag dan misschien klinken als een tegelwijsheid, maar slaat de spijker wel op de kop. Het succes van je bedrijf of organisatie wordt voor het grootste deel bepaald door je personeel. Daarom is het van groot belang dat je alle zaken rondom je personeel, waar je zelf invloed op hebt, goed regelt. De software van Nmbrs helpt je hierbij. In Nmbrs regel je al je HR- en payroll processen van salarisadministratie tot verlofregistratie. Wij van beeproger helpen klanten om Nmbrs op een slimme en efficiënte manier te integreren in hun bestaande digitale omgeving.

Hieronder bespreken we wat Nmbrs precies ie en wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast leggen we je uit waar je op moet letten als je Nmbrs wilt gaan gebruiken en hoe wij de software kunnen koppelen aan je bestaande systemen.

Wat is Nmbrs?

Nmbrs is een online HR-systeem waar je al je personeelszaken in regelt. Zo kun je onder andere een digitaal dossier opmaken met al je personeelsgegevens en registreren wanneer er sprake is van verzuim of verlof. Ook kunnen er bijvoorbeeld documenten of e-mails aan Nmbrs toegevoegd worden. Een groot voordeel aan de software is dat het te gebruiken is door iedereen binnen de organisatie en er kunnen rollen en taken toegewezen worden aan specifieke personen. Dit alles is verpakt in een gebruiksvriendelijk systeem met een overzichtelijk dashboard en de mogelijkheid om rapportages uit te draaien.

Nmbrs kan met behulp van hun open API gekoppeld worden aan bestaande software of applicaties. De specialisten van beeproger hebben veel ervaring met het koppelen van Nmbrs aan tal van bestaande softwarepakketten. 

3 redenen om Nmbrs te gaan gebruiken 

1. Efficiënt werken

Het bijhouden van de personeelsadministratie kan een tijdrovende klus zijn, zeker wanneer veel taken handmatig moeten gebeuren en er in verschillende systemen gewerkt wordt. Met Nmbrs kun je veel taken automatiseren en sla je al je HR-zaken overzichtelijk en veilig op in één systeem.  

2. Eén systeem voor iedereen

Een ander groot voordeel aan Nmbrs is dat iedereen binnen de organisatie, maar bijvoorbeeld ook een accountant, in het systeem kan. Iedere gebruiker ziet precies de informatie die voor hem of haar van belang is en taken kunnen toegewezen worden aan specifieke gebruikers.

3. Inzicht

Door Nmbrs te gebruiken maak je je HR-processen niet alleen efficiënter, maar ook inzichtelijker. Aan de hand van uitgebreide personeelsrapportage krijg je waardevolle informatie die je kunt benutten om je HR-strategie verder aan te scherpen. 

Ik wil Nmbrs gaan gebruiken, wat nu? 

Wanneer je als organisatie gebruik wilt maken van Nmbrs is het verstandig om eerst goed te bedenken wat je wensen en doelen zijn met de software en ook in kaart te brengen welke software je nu al gebruikt. Het liefst wil je namelijk je verschillende software zo veel mogelijk met elkaar integreren, zodat je efficiënt werkt vanuit zo min mogelijk verschillende systemen. Onze specialisten helpen je hier graag bij. Wij hebben veel ervaring met het integreren van NMBRS in digitale bedrijfsomgevingen.

Werkwijze beeproger

Of we nu een applicatie helemaal zelf ontwikkelen of een koppeling maken tussen Nmbrs en je bestaande software, we werken in de basis altijd volgens dezelfde werkwijze. In onze werkwijze staan persoonlijk contact en nauwe samenwerking centraal en zoeken we altijd naar een oplossing waar onze kennis en jouw doelstellingen samenkomen. Meer informatie over onze werkwijze vind je op onze werkwijze pagina.

1. Inventarisatie

In deze eerste fase gaan we samen om tafel om jouw wensen en doelstellingen te definiëren. Aan de hand daarvan kijken we hoe we Nmbrs slim kunnen integreren in je bestaande digitale bedrijfsprocessen.

2. Voorstel

In de fase erna maken we een voorstel. Daarin beschrijven we uitgebreid wat we gaan doen en hoeveel tijd dit gaat kosten.

3. Software koppelen

Wanneer er een akkoord is, gaat een team specialisten voor je aan de slag om de koppeling met Nmbrs te realiseren. We werken in de vorm van sprints met feedbackrondes. Stap voor stap werken we zo toe naar een maatwerkoplossing voor jouw bedrijfssoftware.

4. Onderhouden

De koppeling met Nmbrs is succesvol voltooid. Alle software heeft, om goed te blijven functioneren, onderhoud nodig. Veel van onze klanten kiezen daarom voor een Service, Onderhoud & Support pakket.

Interessant?

Benieuwd naar de mogelijkheden, gelijk aan de slag, of gewoon een bakje koffie drinken en elkaar leren kennen? Wij gaan graag met je in gesprek! Laat hieronder jouw gegevens achter, of bel of mail ons gerust.