We hoeven jou als ondernemer niet uit te leggen wat het belang is van je bereikbaarheid voor klanten of relaties. Om altijd telefonisch bereikbaar te zijn voor je klanten biedt Voys een oplossing: cloud telefonie, ook wel Voice over IP genoemd. Door te bellen via het internet ben je als bedrijf niet langer afhankelijk van een vaste telefoonlijn op een vaste locatie en dat brengt veel voordelen met zich mee. Bij beeproger zijn we gespecialiseerd in het koppelen van Voys aan bestaande software binnen jouw organisatie. We kunnen Voys bijvoorbeeld koppelen aan je bestaande CRM-systeem.

Hieronder bespreken we wat Voys is en wat de voordelen zijn en leggen we je uit hoe beeproger je kan helpen om bestaande software op een slimme manier aan Voys te koppelen.

Wat is Voys?

Voys is een veelgebruikte cloud telefoniedienst voor de zakelijke markt. Cloud telefonie houdt in dat je belt via het internet en dus niet afhankelijk bent van een vaste locatie. De inkomende oproepen kunnen naar verschillende platformen doorgeschakeld worden, denk aan telefoon, desktop, tablet en smartphone. Daarnaast kan Voys de verkregen data uit al het telefoonverkeer opslaan. Zo heb je alle statistieken zoals het aantal oproepen, de gemiddelde afhandeltijd en klantgegevens, inzichtelijk in een dashboard.

Voys wordt vaak geïntegreerd in een bestaand CRM-pakket van klanten. Zo heb je namelijk alle gegevens overzichtelijk op één plek staan en alle informatie van de klant binnen handbereik. De specialisten van beeproger hebben veel ervaring met het koppelen van Voys aan tal van bestaande softwarepakketten. 

3 redenen om Voys te gaan gebruiken 

1. Altijd en overal bereikbaar

Met cloud telefonie ben je altijd en overal bereikbaar. Doordat je inkomende oproepen op verschillende platformen kunt beantwoorden, geeft het jouw organisatie flexibiliteit en de klant zekerheid dat hij/zij altijd iemand te spreken krijgt.  

2. Kosten besparen

Door te bellen via het internet wordt een telefooncentrale op kantoor overbodig. In de meeste gevallen is bellen over het internet ook een voordeligere manier dan bellen over de ‘ouderwetse’ telefoonlijn. 

3. Inzicht in klant- en belgegevens

Wanneer een klant of een relatie waar je al eerder contact mee hebt gehad jou belt, verschijnt op je scherm automatisch de belangrijkste informatie en eerdere communicatie. Dit maakt de communicatie niet alleen klantvriendelijker, maar ook veel doeltreffender. Naast klantgegevens, kun je met Voys ook alle belgegevens opslaan: bijvoorbeeld hoe vaak of hoe lang er gemiddeld met klanten gebeld wordt. Deze data geeft je inzicht in het belverkeer en indicaties waar het slimmer en efficiënter kan.    

Ik wil Voys gaan gebruiken, wat nu? 

Wanneer je als organisatie gebruik wilt maken van Voys is het verstandig om eerst goed te bedenken met welke software je Voys wilt integreren en hoe. Onze specialisten helpen je hier graag bij. Wij hebben veel ervaring met het koppelen van Voys aan bestaande software, bijvoorbeeld aan een CRM-systeem. 

Werkwijze beeproger

Wij werken altijd volgens een vaste werkwijze. Of we nu een applicatie helemaal zelf ontwikkelen of een koppeling maken tussen bijvoorbeeld Voys en een CRM-systeem, we werken in de basis altijd volgens hetzelfde principe. In onze werkwijze staan persoonlijk contact en nauwe samenwerking centraal en zoeken we altijd naar een oplossing waar onze kennis en jouw doelstellingen samenkomen. Meer informatie over onze werkwijze vind je op onze werkwijze pagina.

1. Inventarisatie

In deze eerste fase gaan we samen om tafel om jouw wensen en doelstellingen te definiëren. In het geval van een koppeling met Voys kijken we eerst goed naar de software die je nu gebruikt en maken we een slimme en toekomstbestendige koppeling tussen deze twee.   

2. Voorstel

In de fase erna maken we een voorstel. Daarin beschrijven we uitgebreid wat we gaan doen en hoeveel tijd dit gaat kosten.

3. Software koppelen

Wanneer er een akkoord is, gaat een team specialisten voor je aan de slag om de koppeling met Voys aan de bestaande software te realiseren. We werken in de vorm van sprints met feedbackrondes. Stap voor stap werken we zo toe naar een maatwerkoplossing voor jouw bedrijfssoftware.

4. Onderhouden

De koppeling met Voys is succesvol voltooid. Alle software heeft, om goed te blijven functioneren, onderhoud nodig. Veel van onze klanten kiezen daarom voor een Service, Onderhoud & Support pakket.

Interessant?

Benieuwd naar de mogelijkheden, gelijk aan de slag, of gewoon een bakje koffie drinken en elkaar leren kennen? Wij gaan graag met je in gesprek! Laat hieronder jouw gegevens achter, of bel of mail ons gerust.