Low-Code apps ontwikkelen met Mendix

Naast dat we apps en koppelingen op maat ontwikkelen, zijn we ook partner van en specialist in ontwikkelen met Mendix.

 

Wat is Mendix?

Mendix is een Low-Code platform. Dat houdt in dat je een stuk sneller apps bouwt, zonder dat je een heel team van programmeurs nodig hebt. Met dit drag en drop platform zet je snel en continu nieuwe ideeën in slimme software om.

Dat is belangrijk omdat we merken dat de vraag naar slimme apps en koppelingen steeds sneller groeit, terwijl de IT capaciteit achterblijft.

De voordelen van Mendix

Mendix is hét platform voor bedrijven die snel innovatieve ideeën op de markt willen brengen.

Dat komt onder andere omdat je geen team van ontwikkelaars meer nodig hebt. Bovendien vinden veel organisaties het lastig om software ontwikkeling vanuit één punt te managen. Met Mendix breng je alle apps samen in één overzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform.

Met Mendix:

  • kunnen IT afdelingen een stuk efficiënter samenwerken met bijvoorbeeld sales en marketing afdelingen binnen je organisatie;
  • kun je tot tien keer sneller apps ontwikkelen;
  • heb je 70% minder IT capaciteit nodig.

Hoe wij je kunnen helpen

Wij kunnen je ondersteunen door:

  • het Mendix platform te implementeren binnen je organisatie;
  • jouw team te ondersteunen met één of meerdere van onze Mendix specialisten;
  • maatwerk koppelingen te bouwen tussen apps die met Mendix gebouwd zijn en apps die op de ‘traditionele’ manier gebouwd zijn.

Wil je meer weten over apps ontwikkelen met Mendix? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 085-2737909 of vul het formulier hieronder in. Dan komen we er zo snel mogelijk – uiterlijk binnen één werkdag – bij je op terug.