fbpx

iOS app laten maken

Wil je een mobiele iOS app laten bouwen die naadloos aansluit op de behoeften van de gebruiker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze iOS programmeurs zijn gespecialiseerd in het bouwen van slimme native of hybride iOS apps. Apps waar het hart van een iPhone gebruiker sneller van gaat kloppen.

Of je nu een briljant app-idee hebt dat je wilt vermarkten, of je hebt een app nodig waarmee je medewerkers sneller en slimmer hun werk kunnen doen – wij bouwen het voor je.

iOS app voor de Veiligheidsregio Drenthe

Waarom iOS?

iOS is het besturingssysteem voor de iPhone. En Apple’s iPhone is nog steeds razend populair: in Nederland maakt 32% van alle mobiele telefoonbezitters gebruik van een iPhone.

Loyale gebruikers

Een ander voordeel van iOS is dat de gebruikers redelijk honkvast zijn: Apple gebruikers zullen niet zo snel switchen naar een ander besturingssysteem.

Meer in-app aankopen

En wil je dat je gebruikers aankopen kunnen doen in de app? De koopkracht van Apple gebruikers ligt over het algemeen hoger dan die van Android gebruikers.

Dit zijn in een notendop de voordelen van een iOS app. Weet je nog niet zeker of je een Android of iOS app wilt laten maken? Of heb je een mobiele app nodig die op beide besturingssystemen werkt? Neem dan even contact met ons op zodat we advies kunnen geven over jouw specifieke situatie.

Hoe we te werk gaan

1. Inventarisatie en ontwerp

Eerst bepalen we aan de hand van jouw wensen en doelen hoe de app eruit moet komen te zien. Onze interaction designer ontwerpt vervolgens een klikbaar interactiemodel van de app. Op die manier komt jouw app-idee tot leven.

Zo’n sprint 0 duurt gemiddeld 2 (bij relatief eenvoudige apps) tot 6 weken (bij complexe apps).

2. iOS app ontwikkeling

Ga jij akkoord met het interactiemodel? Dan gaan onze iOS programmeurs aan de slag met de bouw van de app. Op basis van jouw wensen en doelen bepalen we welke manier van ontwikkelen hier het beste bij past. Zo kunnen we voor een native oplossing gaan in Objective-C of Swift of voor een hybride oplossing in bijvoorbeeld Ionic, React Native of Nativescript.

Het bouwen gebeurt ook weer in zogenaamde sprints van 2 weken. Voorafgaand aan elke sprint bespreken we samen wat er precies gebouwd gaat worden. Na afloop van elke sprint vragen we je feedback en kun je bijsturen en aanpassen waar nodig.

3. Lancering

De app is klaar: gefeliciteerd! Wij zorgen ervoor dat de iOS app aan de Apple app store wordt toegevoegd. Uiteraard voldoet de app daarmee ook aan alle eisen van de store.

4. Onderhoud

Elke applicatie heeft onderhoud nodig, zo ook die van ons. Na de lancering ontvang je standaard 3 maanden garantie op de iOS app. Daarnaast kun je kiezen voor onze SOS dienst waarmee we je product blijven onderhouden.

Onze projecten

iOS apps die we voor onze klanten bouwden:

  • Spiek app (voor diverse makelaars in Groningen)
  • Waakspot app (voor de Veiligheidsregio’s Drenthe & Overijssel)