fbpx

Webapplicatie laten maken

Op zoek naar een partij die een webapplicatie op maat voor je bouwt? Daar kunnen wij je mee helpen.

Onze programmeurs zijn gespecialiseerd in het bouwen van slimme webapplicaties. Apps waarmee je het leven van je collega’s, je klanten én jezelf een stuk makkelijker maakt.

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie is een app die je via je webbrowser (Chrome bijvoorbeeld) kunt bereiken. Je hoeft het programma dus niet op je telefoon of computer te installeren, maar je tikt de URL van het programma gewoon in de adresbalk van je webbrowser.

De gegevens worden online (in de cloud) opgeslagen, waardoor je op elk moment op elke plek (met een werkende internetverbinding) toegang hebt tot je gegevens.

Voorbeelden van web apps

Voorbeelden van web apps zijn eigenlijk alle programma’s waarop je kunt inloggen via je browser, bijvoorbeeld:

  • Mailprogramma’s zoals Gmail;
  • Sociale media zoals Twitter;
  • Internetbankieren zoals de inlogomgeving van Knab;

Dit zijn voorbeelden van grote webapplicaties die over de hele wereld door misschien wel miljoenen mensen gebruikt worden.

Daarnaast bestaan er natuurlijk ook webapplicaties die op kleinere schaal gebruikt worden. Webapplicaties die op maat gemaakt worden bijvoorbeeld, zoals een planningsapplicatie om jouw producten op het juiste moment op de juiste plek te krijgen. Of een DOCK-applicatie voor een transportbedrijf waarmee medewerkers real-time zien welke dock op welk moment beschikbaar is voor hun vrachtwagen.

Waarom zou je een webapplicatie laten ontwikkelen?

Een webapplicatie:

  • hoeft niet geïnstalleerd te worden op je pc of telefoon;
  • is op elk apparaat met een internetverbinding te gebruiken;
  • gebruikt geen harde schijf ruimte. De gegevens worden namelijk opgeslagen in de cloud;
  • hoeft niet geüpdate te worden door de gebruiker;
  • werkt op elk platform met een webbrowser, zoals Windows, Mac, Linux en mobiele apparaten.

Op maat gemaakte webapplicaties kunnen het leven van jou en je medewerkers een stuk gemakkelijker maken. Slimme software die haarfijn aansluit op jouw bedrijfsproces, waardoor je een stuk efficiënter kunt werken.

Weet je nog niet zeker of je een webapplicatie, Android app of iOS app wilt laten bouwen? Neem dan even contact met ons op zodat we advies kunnen geven over jouw specifieke situatie.

Je kunt ons bellen op 085-2737909 of het formulier hieronder invullen:

 

Hoe wij te werk gaan

Wil jij een webapplicatie laten ontwikkelen? Dit is hoe we te werk gaan:

1. Inventarisatie

Voordat we daadwerkelijk gaan bouwen starten we altijd met een uitgebreide inventarisatie. Dat houdt in dat we door-en-door willen begrijpen hoe jouw bedrijfsproces eruit ziet. Op die manier kunnen we goed met je meedenken welke functionaliteiten de app moet hebben om je sneller en efficiënter te laten werken.

Aan de hand van jouw wensen en doelen maken we een klikbaar interactieontwerp van de webapplicatie. Zo wordt jouw idee visueel en zorgen we er samen voor dat de neuzen dezelfde kant op staan.

2. Ons voorstel

Ga je akkoord met het interactiemodel? Dan maken we een uitgebreid voorstel. Daarin beschrijven we wat we precies gaan bouwen, hoeveel tijd we daarvoor nodig hebben en met welk budget je rekening moet houden.

3. Bouwen

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan gaan we de webapplicatie bouwen. Onze ontwikkelaars kijken aan de hand van jouw doelen en wensen welke software talen en frameworks het beste gebruikt kunnen worden om de app te bouwen.

Een projectmanager wordt je eerste aanspreekpunt. Hij of zij houdt gedurende het hele proces nauw contact met je, zodat we tijdig kunnen bijsturen waar nodig.

4. Onderhouden

Het product is klaar en je Maar zoals elk software product hebben ook de webapplicaties die wij bouwen onderhoud nodig. Je krijgt daarom standaard 3 maanden garantie op het product. Daarnaast kiezen veel van onze klanten voor een Service, Onderhoud en Support pakket waarmee we je van support blijven voorzien.

Nieuwsgierig?

Zie hieronder een aantal voorbeelden van webapplicaties die we eerder bouwden. Neem eens een kijkje bij: