fbpx

Marketing software op maat

Ben je op zoek naar een ontwikkelaar die een marketing software met je ontwikkeld? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Aangenaam, wij zijn beeproger. Een softwarebedrijf met kantoren in Groningen en Amsterdam. Wij bouwen webapplicaties, mobiele apps en software koppelingen op maat.

Maar eerst: het voordeel van marketing software die op maat gemaakt is.

Ook op de Marketing afdeling blijft vooruitgang en innovatie belangrijk. De bekende en nieuwe platformen worden al maar uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. De overzicht behouden is hierdoor een grote uitdaging geworden. Uiteraard blijft het de taak van Marketing om aanwezigheid op verschillende kanalen te kunnen rechtvaardigen, echter wordt de omgeving steeds complexer.

Het is daarom tijd om ook Marketing deels als een procesmatig vak te zien. Ondanks dat er talloze perspectieven zijn die uitleggen hoe je Marketing kunt uitvoeren blijven de fundamenten zoals persona’s, tone of voice, relevantie en consistentie staan. Stel je nu voor dat je niet meer hoeft na te denken over het “posten” en dat je uitsluitend bezig bent met twee taken: creëren en analyseren. Je hebt software nodig deze taken kunnen ondersteunen. 

Benieuwd naar wat we zoal gebouwd hebben?

Enkele organisaties zagen dat innovatie in de Marketing afdeling een belangrijke kracht zal zijn om uit te steken in de toenemende ruis. Deze organisaties zijn trajecten met ons aangegaan om hun Marketing afdeling op zo’n manier te ondersteunen dat er meer tijd over is voor de creatieve en analyserende opzichten. Het standard systeem moest de deur uit. Met deze unieke software systemen kunnen de Marketing afdelingen in deze organisaties floreren.

Meer weten?

Ben je benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen? Bel ons op 085-2737909, stuur ons een mail op info@beeproger.com of vul het formulier hieronder in. Dan nemen we binnen één werkdag – maar meestal eerder – contact met je op.