We hebben de afgelopen jaren gewerkt met bedrijven die net zo enthousiast worden van slimme software als wijzelf.
En dan gebeuren er mooie dingen.

Case: Urenregistratie voor MF horeca personeelsdiensten

MF horeca personeelsdiensten is een uitzend- en payrollorganisatie die vooral voor de horeca werkt. Een van hun belangrijkste taken is het verwerken van de uren van hun uitzendkrachten en payrollers. Dankzij een slimme applicatie is dat nu een fluitje van een cent.

Case: Spiek App

Met de Spiek app wil makelaar en ideeënkanon Jacco van der Houwen alle te koop staande huizen in Groningen laten zien. Hebben we daar Funda niet voor zul je denken? Dat klopt. Behalve dan dat je op de Spiek app alle beschikbare huizen één dag eerder te zien krijgt. En dat is in de huidige markt zeker geen overbodige luxe. Wij mochten Jacco's idee tot leven brengen en gingen aan de slag met de bouw van een native iOS en Android app en een beheeromgeving. Jacco vertelt hoe hij bij het idee kwam en hoe hij alles heeft ervaren.    

Case: Het Boek van Sinterklaas App

Rond het middaguur schrokken wij ons collectief een hoedje doordat er met apart veel lawaai iets door onze schoorsteen naar beneden donderde. Niet lang daarna ging de bel. Het was Sinterklaas. Zijn boek was per ongeluk uit zijn hand gegleden toen hij met zijn schimmel over ons dak galoppeerde en per toeval was het via de schoorsteen bij ons beland. Na het boek terug te hebben gegeven sloten wij af door te zeggen, “gelukkig heeft iedereen tegenwoordig een digitale versie, dus pakjesavond was nooit echt in gevaar gekomen.”

Case: Planningsapplicatie voor AVK Plastics

AVK Plastics uit Balk is onderdeel van de wereldwijde AVK groep. Door middel van een geautomatiseerd proces verwerken zij dagelijks tonnen aan plastic materiaal tot hoogwaardige plastic pallets. Die pallets worden door steeds meer bedrijven in allerlei branches gebruikt: van transport tot bedrijven in de foodindustrie.

Case: Slim documentenportaal voor Branche Benefits

Branche Benefits is dé innovator van de verzekeringswereld. Waar veel verzekeraars en tussenpersonen zich bezighouden met standaardpakketten die je verzekeren voor brand, schade, etc., gaat Branche Benefits een stap verder. Voor hen bouwden we daarom een handige documentenportaal, waarmee klanten van Branche Benefits eenvoudig hun gegevens kunnen inzien en wijzigingen kunnen doorgeven. 

Case: Planningsapplicatie voor Sterk Heiwerken

Sterk Heiwerken is dé funderingsspecialist. Door damwanden te trillen, drukken of heien zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat kademuren langs havens geplaatst worden, oevers langs kanalen beschermd worden of dijken worden verstevigd. (Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk dan eens hun Facebook account).

Case: DOCK-applicatie voor Tielbeke Transport

Vorig jaar werd het logistiek centrum van Tielbeke Transport fors uitgebreid. Daarom bouwden we een DOCK-applicatie op maat voor ze. Met deze app kunnen medewerkers van Tielbeke in real-time zien welke docks op dat moment het terrein beschikbaar zijn.

1400 leaserijders gebruiken de Hitachi Mobility app

Bij autorijden komt uiteraard meer kijken dan alleen het rijden zelf. Deze zaken wil je als automobilist snel en goed geregeld hebben. Voor Hitachi Mobility (voorheen Noordlease) bouwden we daarom een mobiele app, die deze informatie overzichtelijk aanbiedt en het voor hun leaserijders makkelijk maakt om deze zaken goed af te handelen.

Beheeromgeving voor virtuele servers

Voor SoHosted bouwden we een beheeromgeving waarmee hun klanten zelf kunnen aangeven hoeveel rekenkracht en opslagruimte ze nodig hebben. Dat scheelt SoHosted tijd, omdat ze minder aandacht hoeven te besteden aan service aanvragen. Bovendien levert het blije klanten op, omdat de klant alles eenvoudig zelf kan regelen.

Online Klantenportaal

Problicity is een online en offline marketingbureau uit Groningen. Hun doel? Klanten een totale marketingoplossing bieden, zodat ze op het gebied van marketing volledig ontzorgd zijn.