highway
case

Slimmer ondernemen met Highway

Wij hebben de eer een complete tool voor Highway te mogen ontwikkelen en we nemen je graag mee in dit proces.

case

Een duurzame koppeling voor BuyBay

Doordat BuyBay zo'n snelgroeiend bedrijf is, is het onmogelijk om grootschalige HR processen handmatig bij te houden. Om dit handmatige werk te reduceren, was BuyBay op zoek naar een koppeling tussen hun verschillende software systemen. En daar kwam beeproger bij kijken.

avitec urenregistratie app
case

Avitec: van uren op papier naar een urenregistratie app

Het liefste wil je gebruik maken van een geoptimaliseerd digitaal systeem, waarin je dit goed uren kunt inzien en bijhouden; een urenregistratie app biedt hier een oplossing. Avitec besefte dit ook en zo zijn we een aantal jaar geleden samen een project gestart.

Koninklijke Sjouke Dijkstra case
case

Op weg met Koninklijke Sjouke Dijkstra

Koninklijke Sjouke Dijkstra was op zoek naar een applicatie, die zou werken als dagrapportage en urenregistratie. beeproger helpt bij de ontwikkeling daarvan.

VVN Fietsexamen
case

VVN: Innovatieve tools voor veiliger verkeer

Bij beeproger realiseren we hoe belangrijk goedwerkende en gestroomlijnde applicaties zijn voor VVN en daarom zijn wij al meer dan 3 jaar partner van Veilig Verkeer Nederland. In dit artikel nemen we je graag mee in onze langdurige samenwerking.

aveco de bondt inventarisatie tool
case

Een asbest-inventarisatie tool voor Aveco de Bondt

In deze case nemen we je mee in de ontwikkeling van een asbest inventarisatie tool voor Aveco de Bondt. Deze tool vereenvoudigde het proces van de opsporing en in het bijzonder de vastlegging van asbest.

germo logistiek
case

Digitalisering leidt tot efficiënter plannen bij Germo Logistiek

Innovatie en digitalisering wordt steeds belangrijker. Hoe sneller de digitale wereld verandert, hoe meer belang een bedrijf heeft bij goed werkende systemen. Dit is ook iets wat Germo Logistiek zich realiseerde. We nemen je graag mee in deze case.

enie.nl zonnepanelen
case

Ontwikkeling door digitalisering: beeproger ondersteunt Soly

Dat digitalisering een grote rol speelt voor elk bedrijf weten we bij beeproger als een ander. Vandaag willen we je meenemen in het proces waarin beeproger FD Gazellen winnaar en Sprout Challenger50 Soly met ondersteunt met de digitalisering.

sw digitalisering concurrentievoordeel
case

SW: digitalisering leidt tot concurrentievoordeel

Hoeveel digitalisering kan leiden tot een groeiend concurrentievoordeel, weet SW Vastgoedverbetering als geen ander. Een aantal jaar geleden kwam SW in contact met beeproger en daar is een heus communicatie platform met 3 portalen uit gerold. We nemen je graag mee in deze indrukwekkende case.

Interface SAP Successfactors en Nmbrs
case

Interface SAP Successfactors en NMBRS

In samenwerking met Mazars en Delaware heeft beeproger voor een internationaal opererende leverancier van aandrijfsystemen een interface gebouwd tussen Nmbrs en SAP Successfactors.

rebase applicatie
case

Re-Base: van cliëntvolgsysteem naar interactieve app

Re-Base heeft samen met beeproger van cliëntvolgsysteem een moderne interactie-app gebouwd om altijd in contact te blijven met klanten. We gaan erover in gesprek met Robin Egas, oprichter en eigenaar van Re-Base.

goodr app
case

Geld doneren zonder zelf te betalen met Goodr

Goodr heeft de maatschappelijke ambitie om de wereld een stukje beter te maken. Van de waarde die een advertentie voor een adverteerder heeft doneren zij 75% van de advertentie-inkomsten aan drie projecten; bomen, plasticsoep en voedsel. De funding tool heeft beeproger ontwikkeld.

NL Alert app
case

Nederland op de hoogte met NL-Alert

Het NL-Alert is een prachtig systeem waarmee de veiligheid van Nederland fantastisch gewaarborgd wordt. beeproger heeft de app mogen bouwen en in dit artikel nemen we je mee in onze werkwijze.

Ongestructureerde data aanvullen met Machine Learning
case

Ongestructureerde data aanvullen met Machine Learning

Deze oplossing heeft Waarborgen B.V. een enorme tijdsbesparing opgeleverd, als ook een beduidende reductie in de foutmarge.

quooker product
case

Eindelijk een goede koppeling voor Quooker

Quooker had wat problemen met de verouderde koppeling tussen hun HR-pakket en Active Directory, dus heeft beeproger die koppeling opnieuw ontwikkeld.

PMT vliegtuig
case

Een koppeling tussen Nmbrs® en een planningstool voor PMT

Dat de salarisadministratie veel tijd in beslag kan nemen, is iets wat velen wel zullen herkennen. Daarom is goede software cruciaal voor het automatiseren en verbeteren van deze administratieve taak. Voor PMT koppelden we Nmbrs® aan hun planningstool, om zo de salarisadministratie te innoveren.

DOCK-applicatie voor Tielbeke Transport
case

DOCK-applicatie voor Tielbeke Transport

In 2017 werd het logistiek centrum van Tielbeke Logistiek fors uitgebreid, dit vroeg om een professionele applicatie die deze groei kon bijhouden en versterken. Daarom bouwden we voor Tielbeke een DOCK-applicatie op maat.

hitachi capital mobility & MHC Mobility
case

Goed geregeld met de MHC Mobility App

Bij autorijden komt meer kijken dan alleen het rijden zelf. Daarom bouwden wij voor MHC Mobility een mobiele app, die informatie overzichtelijk aanbiedt en het voor hun leaserijders makkelijk maakt om zaken goed af te handelen. Wij nemen je graag mee in deze case.