Resultaten waar we trots op zijn

We hebben de afgelopen jaren gewerkt met bedrijven die net zo enthousiast worden van slimme software als wijzelf.
En dan gebeuren er mooie dingen.

Case: Slim documentenportaal voor Branche Benefits

Branche Benefits is dé innovator van de verzekeringswereld. Waar veel verzekeraars en tussenpersonen zich bezighouden met standaardpakketten die je verzekeren voor brand, schade, etc., gaat Branche Benefits een stap verder. Voor hen bouwden we daarom een handige documentenportaal, waarmee klanten van Branche Benefits eenvoudig hun gegevens kunnen inzien en wijzigingen kunnen doorgeven. 

""Ron begreep precies wat we nodig hadden, een halve letter was genoeg. Bijzonder dat jullie dezelfde taal spreken, ondanks dat we uit twee verschillende branches komen.""

Ewout Strijker, oprichter en eigenaar, bij

Case: Planningsapplicatie voor Sterk Heiwerken

Sterk Heiwerken is dé funderingsspecialist. Door damwanden te trillen, drukken of heien zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat kademuren langs havens geplaatst worden, oevers langs kanalen beschermd worden of dijken worden verstevigd. (Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk dan eens hun Facebook account).

"De app scheelt ons ontzettend veel tijd, omdat we elkaar niet meer hoeven 'lastig te vallen' om inzicht te krijgen in de planning. Het levert dus een heleboel gebruikersgemak op en neemt veel frustratie weg."

Dennis Leeuwerke, Manager Projecten, bij

Case: DOCK-applicatie voor Tielbeke Transport

Vorig jaar werd het logistiek centrum van Tielbeke Transport fors uitgebreid. Daarom bouwden we een DOCK-applicatie op maat voor ze. Met deze app kunnen medewerkers van Tielbeke in real-time zien welke docks op dat moment het terrein beschikbaar zijn.

Mobiele Noordlease app

Bij autorijden komt uiteraard meer kijken dan alleen het rijden zelf. Deze zaken wil je als automobilist snel en goed geregeld hebben. Voor Noordlease bouwden we daarom een mobiele app, die deze informatie overzichtelijk aanbiedt en het voor hun leaserijders makkelijk maakt om deze zaken goed af te handelen.

Beheeromgeving voor virtuele servers

Voor SoHosted bouwden we een beheeromgeving waarmee hun klanten zelf kunnen aangeven hoeveel rekenkracht en opslagruimte ze nodig hebben. Dat scheelt SoHosted tijd, omdat ze minder aandacht hoeven te besteden aan service aanvragen. Bovendien levert het blije klanten op, omdat de klant alles eenvoudig zelf kan regelen.

Online Klantenportaal

Problicity is een online en offline marketingbureau uit Groningen. Hun doel? Klanten een totale marketingoplossing bieden, zodat ze op het gebied van marketing volledig ontzorgd zijn.

Waakspot app

Waakspot is de app die we bouwden voor onder andere de Veiligheidsregio's Drenthe & Overijssel. De app heeft als doel mensen snel op de hoogte te brengen van gevaren en risico's in hun omgeving.

Planningsapplicatie

Esha Infra Solutions zorgt er al meer dan 80 jaar voor dat onze snelwegen er uitstekend bij liggen. Het Groningse bedrijf levert voornamelijk bitumenproducten aan afnemers in de wegenbouw, voor de aanleg en het onderhoud van asfaltwegen in heel Europa. Een accurate planning is hierbij cruciaal.

Chrome plugin

Tijdhof Consulting werd in 2001 opgestart door Robert Tijdhof. Hij begon met het opzetten van verschillende webshops waarin alles wat met telefonie te maken heeft werd aangeboden - van telefoons en LAN kabels tot headsets. Om niet alleen de hardware maar ook de dienst zelf aan te kunnen bieden, werden later ook internet telefonie en internetverbindingen aan het pakket toegevoegd.

Infinity app

Beeproger is trotse ontwikkelaar van de Infinity app van Het Zuiderlicht, een management adviesbureau in Groningen. Het Zuiderlicht is een bureau dat organisaties adviseert bij ingrijpende verandertrajecten.