Dat wij apps, webapplicaties en maatwerk software ontwikkelen, is ondertussen wel duidelijk. Maar wat bouwen wij dan concreet? Hieronder lichten we graag een aantal oplossingen uit die wij voor jou kunnen bouwen.

Een urenregistratie app

Een urenregistratie app is een hulpmiddel om uren in te registreren. Afhankelijk van de wensen, activiteiten en omvang van een organisatie, bestaan ze in veel verschillende vormen. Wat ze eigenlijk altijd gemeen hebben, is dat er verschillende projecten aangemaakt kunnen worden om uren op te schrijven. Een urenregistratie app is zowel online als offline te gebruiken, waardoor werknemers overal en altijd hun uren kunnen registreren. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om rapportage uit te draaien van de gemaakte uren, in totaal of per project. 

Er bestaan kant-en-klare urenregistratie apps die te downloaden zijn, maar ze worden ook veel op maat gemaakt voor bedrijven. Dit laatste is aan te raden wanneer je specifieke wensen hebt, op zoek bent naar maatwerk, of de app wilt koppelen aan je bestaande software.        

Planningsapplicatie

Een planning app is een applicatie waarin je alle werkzaamheden binnen je bedrijf inplant. Deze werkzaamheden kunnen vervolgens toegewezen worden aan een specifieke werknemer of een groep werknemers. De planning kan op dag-niveau bekeken worden, maar het is ook mogelijk om de planning op week- of maandniveau te bekijken voor een breder overzicht. Bij beeproger bouwden we voor vele klanten een planningsapplicatie.

Werkbon app

Werkbon apps bestaan in veel vormen en maten. In veel gevallen is er een overzicht waarin de medewerker van de buitendienst zijn taken inziet en af kan tekenen welke taken voltooid zijn. Ook kan een medewerker bijvoorbeeld aangeven welke materialen er gebruikt zijn voor een bepaalde klus of foto’s toevoegen van de werkzaamheden. Het overzicht van alle werkzaamheden kan ter controle verstuurd worden naar een leidinggevende. Vooral organisaties in de bouw-, infra-, en installatiesector maken nog vaak gebruik van werkbonnen.

Kilometerregistratie app

Met een kilometerregistratie app, de naam zegt het eigenlijk al, kun je gereden kilometers registreren. Vaak heb je binnen de app de mogelijkheid om de gereden kilometers zowel handmatig als automatisch (aan de hand van je GPS-data) in te vullen. Ook bestaat er vaak de optie om een verschil aan te geven tussen zakelijk en privé gereden kilometers. Naast deze gebruikelijke functionaliteiten zijn er nog veel extra’s aan zo’n applicatie toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan: informatie over belangrijke punten langs de weg zoals tankstations of laadpalen. Ook kan de verkregen data uit de kilometerregistratie app omgezet worden in rapportage en bijvoorbeeld maand- en jaargemiddelden berekend worden.

Veilig werken tool

Een veilig werken tool kan het beste gezien worden als een centraal portaal waar alle zaken die betrekking hebben op veiligheid samenkomen. Van zeer praktische informatie zoals een ontruimingsplan of een inschrijflijst voor de aankomende BHV cursus tot slimme functies zoals het opsporen van veiligheidslekken binnen organisaties. Ook kunnen er periodieke checks worden ingesteld om de veiligheid van de organisatie te toetsen. Voor Koninklijke Sjouke Dijkstra en SW Vastgoedverbetering implementeerden we deze tool in de applicaties.

Inventarisatie software

Heel eenvoudig gezegd houdt inventarisatie software een overzicht bij van de voorraden van jouw bedrijf. De voorraden worden ingeladen in een overzichtelijk dashboard dat zowel online als offline beschikbaar gemaakt kan worden. Naast het bijhouden van de voorraden kan deze software ook automatische controles uitvoeren en kunnen de tellingen omgezet worden in rapportages.

Declaratie app

Een declaratie app is een applicatie waarin je werknemers gemaakte kosten kunnen invoeren en versturen. Het invoeren van de kosten kan op verschillende manieren. Bij een van de nieuwste technieken kan er een foto gemaakt worden van de bon en worden de gegevens automatisch omgezet tot een declaratie. De declaratie kan vervolgens automatisch geaccordeerd en veilig terugbetaald worden. 

Reiskostenmodule

Een reiskostenmodule is een geautomatiseerd systeem waarin de reiskosten van werknemers berekend en geregistreerd worden. Deze module bestaat in verschillende uitvoeringen, mede afhankelijk van de reiskostenregeling binnen jouw bedrijf: bijvoorbeeld op basis van berekende kilometers of met een staffel. Een koppeling met Google Maps is onder andere mogelijk waardoor de woon-werk kilometers automatisch berekend kunnen worden. Ook een koppeling met bestaande software zoals een kilometerregistratie app, behoort tot de mogelijkheden.

Docking software

Docking software geeft een overzicht van alle beschikbare laad- en lospunten voor een transportbedrijf. Zo kan in een 3D-model weergegeven worden waar alle beschikbare dockingpunten zijn, maar ook op welke punten nog een levering gepland staat. De vervoerder weet zo precies wanneer een levering gedaan kan worden. En een planner kan de regie houden en slim aansturen op eventuele wijzigingen in de planning. Door de docking software te integreren met bijvoorbeeld een planningsapplicatie heb je één overzichtelijk systeem waarin je een zeer functionele planning maakt.

Berijder app

Wanneer een organisatie gebruik maakt van leaseauto’s moeten er meerdere gegevens worden vastgelegd en bijgehouden – soms omdat het verplicht is en soms omdat het simpelweg handig is. De mogelijkheden en functionaliteiten van een berijders app zijn veelomvattend. Zo kan de applicatie het aantal tankbeurten bijhouden, het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot registreren, onderhoudsbeurten laten inplannen en contracten automatisch verlengen. Een berijders app is veelal beschikbaar voor verschillende platformen en devices. Een voorbeeld van een dergelijke berijder app is de applicatie die we bouwden voor MHC Mobility.

Marketing software

Marketing software is software die gebruikt wordt om de marketing van organisaties te optimaliseren, beheren en automatiseren. Zo kan de software bijvoorbeeld automatisch klaargezette posts plaatsen of geautomatiseerde mails versturen. Daarnaast kan marketing software het succes van een campagne meten door belangrijke data zoals websitebezoek en verkregen leads aan elkaar te koppelen. 

CRM-systeem

Een CRM-systeem, waarin CRM staat voor ‘customer relationship management’, kun je het beste zien als één centrale locatie waar alle gegevens van je klanten en prospects opgeslagen staan. Per klant staat overzichtelijk alle informatie, denk aan telefoongesprekken, e-mails, vergaderingen en afspraken opgeslagen. Iedereen binnen de organisatie met toegang kan deze centraal opgeslagen informatie inzien.   

Maar een CRM is meer dan een centrale opslag van klantgegevens. Afhankelijk van het type CRM kunnen werknemers bijvoorbeeld met elkaar chatten over klanten of documenten versturen. Ook kan een CRM-systeem geautomatiseerde opdrachten uitvoeren zoals het versturen van e-mails naar klanten. Daarnaast kan een CRM-systeem aan de hand van klantgegevens prognoses en rapportages maken om de effectiviteit van het salesproces te verbeteren. 

Staat jouw oplossing er niet tussen?

Natuurlijk bestaan er nog veel meer digitale oplossingen voor bedrijven en organisaties. Staat jouw idee niet tussen, dan betekent dat niet dat we het niet kunnen bouwen. Integendeel, bij beeproger hebben we veel kennis in huis om jouw idee alsnog uit te werken. Neem contact met ons op, zodat we samen een afspraak kunnen inplannen en wie weet heb jij binnenkort wel zo’n handige oplossing in handen.

Recente projecten.