Barcodes vinden we al bijna 50 jaar lang terug op producten. We kennen ze natuurlijk van de supermarkt, maar ook veel bedrijven krijgen te maken met barcodes, denk bijvoorbeeld aan bedrijven binnen de e-commerce branch. Terwijl je vroeger barcodes alleen kon scannen met een speciaal hiervoor ontwikkelde scanner, kan het tegenwoordig ook net zo gemakkelijk met een mobiele telefoon. Ook wordt het scannen van producten steeds gebruiksvriendelijker en efficiënter. Dit komt voornamelijk doordat de software om barcodes te scannen steeds slimmer wordt. Wij van beeproger ontwikkelen samen met jou een barcode scantool op maat die jouw werkproces verrassend veel efficiënter maakt. Hieronder leggen we uit hoe. 

Wat is een barcode scantool?

Een barcode scantool kan het beste gezien worden als een stuk software dat de gegevens van een barcode/streepjescode, maar bijvoorbeeld ook van een QR-code, kan vertalen naar data (informatie). De informatie die doorgegeven kan worden verschilt enorm. Zo kan een streepjescode vertaald worden naar productinformatie, maar kan een gescande QR-code bijvoorbeeld een websitelink tonen. Het scannen van een barcode kan met een speciaal hiervoor ontwikkelde barcode scanner, maar kan tegenwoordig ook net zo goed met de camera van een smartphone. Met de huidige technologie is het zelfs mogelijk om meerdere barcodes in één keer te scannen. 

Voordelen van een barcode scantool voor jouw organisatie

Een goede barcode scantool geeft je flexibiliteit en gebruikersgemak. Zeker in werkomgevingen waar veel gewerkt wordt met producten, denk aan e-commerce, verhoogt een op maat gemaakte barcode scantool de snelheid en efficiëntie van jouw productieproces enorm. Samen met jou ontwikkelen we software op maat waarin je alle gewenste informatie of functionaliteiten kwijt kunt. Een goed en snel werkende barcode scantool is trouwens niet alleen goed voor de productiviteit, het maakt het scannen en verwerken van barcodes ook een stuk gebruiksvriendelijker én leuker voor je werknemers. 

Waarom beeproger?

Bij beeproger zoeken we altijd naar software oplossingen op maat en daar zijn we inmiddels vrij bedreven in. Door de jaren heen hebben we tal van tools en applicaties voor bedrijven ontwikkeld in alle denkbare branches. Tijdens het ontwikkelproces staat het efficiënter en gebruiksvriendelijker inrichten van jouw processen altijd centraal. Dit geldt voor een barcode scantool niet anders. Het is namelijk bij uitstek een tool die je veel tijdwinst op kan leveren, mits goed en slim ontworpen. Daar zijn wij gelukkig experts in! 

Meer weten over onze unieke werkwijze? Bekijk dan ook eens onze werkwijze pagina. Hierin leggen we je uit hoe we een project stap voor stap doorlopen.   

Kosten

Maar wat kost een barcode scantool eigenlijk? Een goede vraag die we graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek voor je beantwoorden. We kunnen met onze ervaring in een eerste gesprek al een goede inschatting van kosten maken. Ook kunnen we voor je in kaart brengen wat een barcode scantool je aan voordelen, tijdwinst en rendement op kan leveren – zeker niet onbelangrijk.

Interessant?

Benieuwd naar de mogelijkheden, gelijk aan de slag, of gewoon een bakje koffie drinken en elkaar leren kennen? Wij gaan graag met je in gesprek. Laat hieronder je gegevens achter, of bel of mail ons gerust.