Lease-auto’s zijn vaak voor zowel bedrijf als werknemer een ideale vervoersoplossing. De bijkomende administratie kan alleen nogal eens als nadeel ervaren worden. Met een berijder app op maat is dat gelukkig verleden tijd. De app houdt alle denkbare auto- en vervoersgegevens bij en stuurt je zelfs op tijd naar de garage voor een onderhoudsbeurt.  

Op deze pagina leggen we je uit wat een berijder app precies is, wat de voordelen zijn en hoe wij bij beeproger samen met jou een berijder app ontwikkelen die perfect aansluit op jouw organisatie. 

Wat is een berijder app?

Wanneer een organisatie gebruik maakt van leaseauto’s moeten er meerdere gegevens worden vastgelegd en bijgehouden – soms omdat het verplicht is en soms omdat het simpelweg handig is. De mogelijkheden en functionaliteiten van een berijders app zijn veelomvattend. Zo kan de applicatie het aantal tankbeurten bijhouden, het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot registreren, onderhoudsbeurten laten inplannen en contracten automatisch verlengen. Een berijders app is veelal beschikbaar voor verschillende platformen en devices. Een voorbeeld van een dergelijke berijder app is de applicatie die we bouwden voor MHC Mobility.

Voordelen van een berijder app voor jouw organisatie

Onze berijder app wordt samen met jou ontworpen om handig in gebruik te zijn en aan te sluiten op de specifieke wensen van jouw organisatie. Doordat de app veel gegevens automatisch bijhoudt, scheelt dat veel (onnodige) administratieve handelingen. De verkregen data uit de applicatie kan ingezet worden om het rijden nog efficiënter en milieubewuster te maken. Als laatste draagt een berijders app bij aan een fijne gebruikerservaring voor jouw werknemers. 

Waarom beeproger?

Een berijder app kan je als organisatie dus veel gebruiksgemak en tijdwinst opleveren. Om het optimale uit de applicatie te halen is het wel essentieel dat de app ontwikkeld wordt vanuit jouw wensen en doelstellingen – jij bent uiteindelijk de eindgebruiker. Wij denken daarom graag met je mee over de beste oplossing voor jouw organisatie en maken jouw app helemaal op maat. Daarnaast kunnen we, om het werkproces als geheel nog gebruiksvriendelijker en efficiënter te maken, de software koppelen met andere applicaties of programma’s. Zo kunnen we een berijder app bijvoorbeeld koppelen aan reiskostenmodule of een kilometerregistratie app

Meer weten over onze unieke werkwijze? Bekijk dan ook eens onze werkwijze pagina. Hierin leggen we je uit hoe we een project stap voor stap doorlopen.   

Kosten

Maar wat kost een berijder app eigenlijk? Een goede vraag die we graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met je bespreken. We kunnen met onze ervaring in een eerste gesprek al een goede inschatting van de kosten maken. Daarnaast kunnen we voor je in kaart brengen wat een berijder app je aan voordelen en rendement op kan leveren – ook niet onbelangrijk.

Interessant?

Benieuwd naar de mogelijkheden, gelijk aan de slag, of gewoon een bakje koffie drinken en elkaar leren kennen? Wij gaan graag met je in gesprek. Laat je gegevens achter, of bel of mail ons gerust.