Waarschijnlijk een van de eerste zaken waar je aan denkt bij het woord declaraties zijn de beruchte bonnetjes. Bonnen van gemaakte kosten moeten bewaard worden, de bedragen overgenomen en vervolgens worden verstuurd. Gelukkig staat de techniek niet stil en is het versturen van declaraties tegenwoordig een heel stuk eenvoudiger dan voorheen. beeproger ontwikkelt declaratie apps op maat voor bedrijven met handige functionaliteiten en slimme koppelingen. Wij leggen je graag uit wat een declaratie app is, wat de voordelen zijn van zo’n app voor organisaties en hoe wij declaratie apps op maat ontwikkelen. 

Wat is een declaratie app?

Een declaratie app is een applicatie waarin je werknemers gemaakte kosten kunnen invoeren en versturen. Het invoeren van de kosten kan op verschillende manieren. Bij een van de nieuwste technieken kan er een foto gemaakt worden van de bon en worden de gegevens automatisch omgezet tot een declaratie. De declaratie kan vervolgens automatisch geaccordeerd en veilig terugbetaald worden. 

Indien gewenst kunnen we jouw app koppelen aan je bestaande software. AccountancyGemak en Exact zijn bijvoorbeeld softwarepakketten die we regelmatig koppelen aan declaratie tools. 

Voordelen van een declaratie app voor jouw organisatie

Met een passende declaratie app zijn rondslingerende bonnetjes verleden tijd. Door de applicatie helemaal in te richten op jouw wensen is het eenvoudig om declaraties in te boeken, te verwerken en te archiveren. Naast de tijdwinst die je daarmee boekt, neemt de nauwkeurigheid van de declaraties ook toe. Daarnaast kunt je de verkregen data gemakkelijk archiveren en analyseren (per categorie). Een ander groot voordeel van een declaratie app is de vrijheid die jouw werknemers hebben om 24/7 declaraties in te dienen vanaf elke plaats en via elk platform.   

Waarom beeproger?

Wij geloven dat wij jouw perfecte partner zijn bij het ontwikkelen van een declaratie applicatie. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van softwareoplossingen op maat en denken graag met je mee. Door onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van tal van maatwerk applicaties, kunnen we alle denkbare functionaliteiten aan apps toevoegen en helemaal afstemmen op jouw wensen. Daarnaast hebben we veel kennis op het gebied van bestaande boekhoudsoftware, waaraan we de declaratie app op een slimme manier kunnen koppelen. 

Kosten

Wat de kosten zijn voor een declaratie app op maat? Een goede vraag die we graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met je bespreken. We kunnen met onze ervaring in een eerste gesprek al een goede inschatting van de kosten maken. Ook kunnen we voor je in kaart brengen wat een declaratie app je aan voordelen en winst op kan leveren.

Interessant?

Benieuwd naar de mogelijkheden, gelijk aan de slag, of gewoon een bakje koffie drinken en elkaar leren kennen? Wij gaan graag met je in gesprek. Laat hieronder je gegevens achter, of bel of mail ons gerust.