Een digitale collectie aan documenten heeft net als een gewone papieren administratie snel de neiging onoverzichtelijk te worden. Een documentportaal biedt dan uitkomst. Een op maat gemaakt documentportaal is dé plek om je documenten op te slaan, te beheren en te delen met je medewerkers of klanten – veilig, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Op deze pagina leggen we je graag uit wat een documentportaal is, wat de voordelen zijn en hoe wij bij beeproger slim inspelen op jouw portaalwensen.

Wat is een documentportaal?

Een documentportaal is een digitale omgeving waar documenten toegevoegd, opgeslagen en gedeeld kunnen worden. Er bestaan meerdere standaard documentportalen, maar ze worden ook op maat gemaakt voor bedrijven. Dit laatste is aan te raden wanneer je specifieke wensen hebt, bepaalde maatwerk functionaliteiten toe wilt voegen, of de software wilt koppelen aan een ander softwarepakket.

Voordelen van een documentportaal voor jouw organisatie

Een documentportaal heeft voor vrijwel iedere organisatie meerwaarde. Je slaat documenten overzichtelijk digitaal op, zodat belangrijke informatie altijd eenvoudig op te vragen is. Natuurlijk kun je zelf aangeven wie bij welke informatie kan. Dit komt in veel situaties van pas, denk bijvoorbeeld aan een samenwerking met meerdere partijen of werknemers. Ook voor het delen van notulen of het veilig opbergen van financiële gegevens is een documentportaal de ideale (maatwerk) oplossing.

Waarom beeproger?

Bij beeproger zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software oplossingen voor onze klanten. Dit geeft ons de mogelijkheid om een documentportaal te ontwikkelen dat perfect aansluit op de wensen van de werkvloer. Ook draaien we onze hand niet om voor het ontwikkelen van speciale functionaliteiten die specifiek binnen jouw business van pas komen. Daarnaast kunnen we – om het werkproces als geheel nog efficiënter te maken – de software koppelen met andere applicaties of programma’s. Zo kunnen we een documentportaal bijvoorbeeld eenvoudig koppelen aan jouw marketing software.

Meer weten over onze unieke werkwijze? Bekijk dan ook eens onze werkwijze pagina. Hierin leggen we je uit hoe we een project stap voor stap doorlopen.

Kosten

Maar wat kost een op maat gemaakt docentenportaal eigenlijk? Een terechte vraag die we graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek voor je beantwoorden. We kunnen met onze ervaring in een eerste gesprek al een goede inschatting van de kosten maken. Ook kunnen we voor je in kaart brengen wat een documentportaal je aan rendement op kan leveren – niet onbelangrijk.

Interessant?

Benieuwd naar de mogelijkheden, gelijk aan de slag, of gewoon een bakje koffie drinken en elkaar leren kennen? Wij gaan graag met je in gesprek. Laat hieronder je gegevens achter, of bel of mail ons gerust.