Bijna ieder bedrijf met meerdere werknemers heeft zijn eigen reiskostenregeling. Dat is fijn, maar de bijkomende administratie rekent vaak op minder enthousiasme. Met een op maat gemaakte reiskostenmodule wordt het bijhouden van de gemaakte reiskosten een stuk eenvoudiger, gestructureerder en overzichtelijker – zowel voor de werknemer als de werkgever.

Op deze pagina lichten we graag toe wat een reiskostenmodule precies is. Tevens kijken we naar de voordelen van een dergelijke applicatie. Tot slot laten we zien hoe wij bij beeproger een module maken die afgestemd is op jouw specifieke wensen.

Wat is een reiskostenmodule?

Een reiskostenmodule is een geautomatiseerd systeem waarin de reiskosten van werknemers berekend en geregistreerd worden. Deze module bestaat in verschillende uitvoeringen, mede afhankelijk van de reiskostenregeling binnen jouw bedrijf: bijvoorbeeld op basis van berekende kilometers of met een staffel. Een koppeling met Google Maps is onder andere mogelijk waardoor de woon-werk kilometers automatisch berekend kunnen worden. Ook een koppeling met bestaande software zoals een kilometerregistratie app, behoort tot de mogelijkheden.

Voordelen van een reiskostenmodule voor jouw organisatie

Een reiskostenmodule maakt het bijhouden van reiskosten niet alleen gemakkelijker, maar zorgt er ook voor dat de ingevoerde data minder fouten bevat. Een ander groot voordeel is dat de module te koppelen is aan je bestaande software. Ook kun je het totaal aan gemaakte reiskosten automatisch toevoegen aan het maandelijkse salaris en automatisch laten stoppen wanneer je werknemer uit dienst treedt.

Waarom beeproger?

Wij geloven dat wij jouw perfecte partner zijn voor het ontwikkelen van een reiskostenmodule op maat om twee hoofdredenen: wij zijn specialisten in het vinden van maatwerkoplossingen en hebben daarnaast zeer veel ervaring met het koppelen van verschillende soorten software. Ieder bedrijf heeft andere regelingen met betrekking tot de reiskosten. Door tijdens het ontwikkelproces goed naar jouw wensen en feedback te luisteren, komen we altijd tot een eindproduct dat hier perfect op aansluit. 

Meer weten over onze unieke werkwijze? Bekijk dan ook eens onze werkwijze pagina. Hierin leggen we je uit hoe we een project stap voor stap doorlopen.

Kosten

Maar wat zijn de ontwikkelkosten voor een reiskostenmodule op maat? Een goede vraag die we graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met je bespreken. We kunnen met onze ervaring in een eerste gesprek al een goede inschatting van kosten maken. Daarnaast kunnen we voor je in kaart brengen wat een reiskostenmodule je aan voordeel en winst op kan leveren – ook niet onbelangrijk.

Interessant?

Benieuwd naar de mogelijkheden, gelijk aan de slag, of gewoon een bakje koffie drinken en elkaar leren kennen? Wij gaan graag met je in gesprek! Laat hieronder je gegevens achter, of bel of mail ons gerust.