Voor sommige organisaties maken reserveringen een groot deel uit van hun bedrijfsvoering: denk aan restaurants, hotels en bioscopen. Maar er zijn ook nog tal van andere branches en bedrijven waar reserveringen een (grote) rol spelen. In de ideale wereld werk je met een reserveringssysteem dat enerzijds je klanten op een zeer gebruiksvriendelijke manier laat reserveren en anderzijds ‘achter de schermen’ alle informatie overzichtelijk opslaat en verwerkt. Bij beeproger zijn we gespecialiseerd in het vinden van een oplossing op maat. Op deze pagina leggen we je graag uit wat een reserveringsapplicatie precies is, wat het doet en wat de voordelen van zo’n app zijn voor jouw organisatie. 

Wat is een reserveringsapplicatie?

Een reserveringsapp is een applicatie waarin reserveringen geplaatst en verwerkt worden. Er zijn apps die speciaal ontworpen zijn voor klanten, denk bijvoorbeeld aan een app waarmee een tafel in een restaurant geboekt kan worden. Maar tegenwoordig worden er ook veel reserveringapplicaties gemaakt voor medewerkers binnen organisaties. In zo’n applicatie kan een medewerker bijvoorbeeld gemakkelijk een zakelijke vlucht, hotel of auto boeken. 

Voordelen van een reserveringsapplicatie voor jouw organisatie

Het verwerken van reserveringen kan veel tijd in beslag nemen, zeker als dat handmatig gebeurt. Met een volledig geautomatiseerde en op maat gemaakte reserveringsapplicatie gaat dat snel en gemakkelijk. Daarnaast staat een reserveringsapplicatie die ontworpen is met de gebruiker als uitgangspunt, garant voor een fijne gebruikservaring. En dat vergroot de kans dat de gebruiker vaker van jouw product of dienst gebruik zal maken. 

Waarom beeproger?

Wij van beeproger zijn specialisten in het vinden van maatwerkoplossingen voor klanten. Wij ontwerpen en ontwikkelen daarom graag samen met jou een reserveringsapp die precies de functionaliteiten heeft die jij zoekt. Tijdens het ontwikkelen van de app werken we in sprints, met aan het einde van elke sprint een moment van evaluatie en overleg. De verkregen ideeën en feedback verwerken we vervolgens in de volgende sprint: zo werken we stap voor stap toe naar een zeer compleet eindproduct. 

Meer weten over onze unieke werkwijze? Bekijk dan ook eens onze werkwijze pagina. Daar lichten we gedetailleerd toe uit welke stappen ons ontwikkeltraject bestaat.   

Kosten

Maar wat zijn de ontwikkelkosten voor een reserveringsapplicatie? Een goede vraag die we graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met jou bespreken. We kunnen met onze ervaring in een eerste gesprek al een goede inschatting van kosten maken. Daarnaast kunnen we voor je in kaart brengen wat een reserveringsapplicatie jou aan voordeel en tijdwinst op kan leveren – ook niet onbelangrijk.   

Interessant?

Benieuwd naar de mogelijkheden, gelijk aan de slag, of gewoon een bakje koffie drinken en elkaar leren kennen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij gaan graag met je in gesprek.