De screening en/of matching van potentiële werknemers of nieuwe klanten is een belangrijk proces voor organisaties. Maar het krijgen van de juiste mensen op de juiste plek is vaak ook een tijdrovend karwei. Een passende screening/matchingtool biedt dan uitkomst.

Graag vertellen we je hoe beeproger samen met jou een tool ontwikkelt die je recruitment optimaal ondersteunt om zo het volle potentieel van dit proces te benutten.

Wat is een screening/matchingtool?

Een screening/matchingtool is een stuk software dat data verzamelt en ordent voor het werven van nieuw personeel. Welke data je belangrijk vindt, bijvoorbeeld: opleiding, werkervaring of flexibiliteit, verschilt natuurlijk per screening- of matchingsproces. Een screening/matchingtool verwerkt deze data in een handig overzicht, zodat je eenvoudig de best passende nieuwe medewerker of klant selecteert.

Voordelen van een screening/matchingtool voor jouw organisatie

Met de grote hoeveelheid data die tegenwoordig beschikbaar is, wordt het steeds lastiger om de juiste informatie eruit te filteren. Dat is ook zeker het geval binnen recruitment. Het vinden van een geschikt persoon voor een openstaande vacature kan bijvoorbeeld veel tijd in beslag nemen. Een screening/matchingtool helpt je daarbij door voor jou – aan de hand van zelfgekozen variabelen – de meest geschikte kandidaten te selecteren. Dit maakt het werkproces een stuk efficiënter en gebruiksvriendelijker.

Waarom beeproger?

Een samenwerking met beeproger begint altijd met een goed gesprek. We horen graag van je wat jouw organisatie uniek maakt, naar wat voor nieuwe medewerkers jij op zoek bent en aan welke specifieke wensen jouw screeningtool moet voldoen. Een team van specialisten zet deze wensen vervolgens om in een gebruiksvriendelijke tool. Tijdens het ontwikkelproces werken we nauw samen en verwerken we je feedback al gedurende het ontwikkelproces, om zo tot een zeer compleet en gebruiksvriendelijk eindproduct te komen.

Meer weten over onze unieke werkwijze? Bekijk dan ook eens onze werkwijze pagina. Hierin leggen we je uit hoe we een project stap voor stap doorlopen.

Kosten

Maar wat kost een screening/matchingtool eigenlijk? Een terechte vraag die we graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek voor je beantwoorden. We kunnen met onze ervaring in een eerste gesprek al een goede inschatting van kosten maken. Ook kunnen we voor je in kaart brengen wat een screening/matchingtool je aan rendement op kan leveren – niet onbelangrijk.

Interessant?

Benieuwd naar de mogelijkheden, gelijk aan de slag, of gewoon een bakje koffie drinken en elkaar leren kennen? Wij gaan graag met je in gesprek. Laat hieronder je gegevens achter, of bel of mail ons gerust.