Bijna ieder bedrijf krijgt te maken met de werving en selectie van nieuw personeel. Het is essentieel voor het voortbestaan van je bedrijf, maar ook voor een goede balans en sfeer op de werkvloer. Om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen, is het automatiseren van je werving- en selectieproces de slimste keuze. Het neemt jouw recruiters veel tijdrovende taken uit handen en vergroot de kans dat je de juiste kandidaat vindt.     

Op deze pagina leggen we je uit wat een werving en selectie tool precies is, wat de voordelen zijn en waarom wij jouw perfecte partner zijn bij het ontwikkelen van zo’n tool. 

Wat is een werving en selectie tool?

Een werving en een selectie tool kun je het beste zien als een programma waarin alle zaken rondom het selecteren en aannemen van nieuw personeel verwerkt is. In de tool kunnen bijvoorbeeld vacatures geplaatst en beheerd worden. Daarnaast kunnen er taken zoals het versturen van e-mails naar sollicitanten geautomatiseerd worden. Ook bestaat de mogelijkheid om de tool te koppelen aan de data van de grootste vacaturesites. 

Voordelen van een werving en selectie tool voor jouw organisatie

Een werving en selectie tool heeft twee grote voordelen voor je organisatie: enerzijds neemt het taken van je personeel uit handen en anderzijds neemt de kwaliteit van je sollicitanten toe. Veel tijdrovende klussen, zoals het verwerken en ordenen van sollicitaties, zijn bijvoorbeeld erg goed te automatiseren. Doordat de tool te koppelen is aan de bekendste jobboards is het bereik van jouw vacature groot en en vergroot je de kans op reacties. 

Daarnaast biedt een op maat gemaakte werving en selectie tool je de mogelijkheid om je sollicitatieprocedure te monitoren en te analyseren. Zo kun je testen wat goed werkt in de procedure én wat niet, om hier vervolgens met een toekomstige vacature slim op in te spelen.    

Waarom beeproger?

Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van een werving en selectie tool op maat. We doen dit door je nauw te betrekken in het ontwikkelproces. De uitdaging zit voor ons niet zo zeer in het ontwikkelen van een tool, maar veel meer in het ontwikkelen van een tool die precies bij de doelstellingen van jouw organisatie past. Door onze jarenlange ervaring, de kennis die we in huis hebben en onze zeer klantgerichte werkwijze, kunnen we daar het verschil maken. 

Meer weten over onze unieke werkwijze? Bekijk dan ook eens onze werkwijze pagina. Daar leggen we je uit hoe we een project stap voor stap doorlopen.   

Kosten

Interessant, maar wat kost zo’n werving en selectie tool? Een terechte vraag die we graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek voor je beantwoorden. We kunnen met onze ervaring in een eerste gesprek al een goede inschatting van kosten maken. Daarnaast bespreken we graag wat de voordelen van zo’n tool zijn en wat het rendement is voor jouw organisatie. 

Interessant?

Benieuwd naar de mogelijkheden, gelijk aan de slag, of gewoon een bakje koffie drinken en elkaar leren kennen? Wij gaan graag met je in gesprek! Laat hieronder je gegevens achter, of bel of mail ons gerust.