Bijna geen enkel bedrijf functioneert goed zonder een planning. Zeker wanneer je meerdere medewerkers in dienst hebt die aan verschillende werkzaamheden of projecten werken, is een strakke planning een must. De manieren waarop bedrijven hun planning inrichten zijn zeer zeer verschillend, mede omdat ieder bedrijf anders is. Wij van beeproger ontwikkelen een dergelijke planningsapplicatie op maat voor jouw organisatie. Aan de hand van je type bedrijf, wensen en doelstellingen, ontwikkelen we een planning app op maat, waarin efficiëntie en gebruiksgemak de keywords zijn. 

Op deze pagina leggen we uit wat een planning app precies is, welke voordelen deze apps bieden en waar wij het verschil kunnen maken. 

Wat is een planning app?

Een planning app is een applicatie waarin je alle werkzaamheden binnen je bedrijf inplant. Deze werkzaamheden kunnen vervolgens toegewezen worden aan een specifieke werknemer of een groep werknemers. De planning kan op dag-niveau bekeken worden, maar het is ook mogelijk om de planning op week- of maandniveau te bekijken voor een breder overzicht. 

Het is daarnaast mogelijk om een planning app te koppelen aan je bestaande software, denk bijvoorbeeld aan een urenregistratie app. 

Voordelen van een planningsapplicatie voor jouw organisatie

Hoe groter je organisatie hoe complexer het wordt om een goede planning te maken – zowel de dagelijkse planning als de planning op lange termijn. Een goede op maat gemaakte planning app geeft je het overzicht dat je dan zoekt. Iedereen binnen je organisatie weet precies wat er moet gebeuren én wanneer. Daarnaast is de app eenvoudig in gebruik en kan deze op verschillende platformen geraadpleegd worden. 

Waarom beeproger?

Er zijn veel bestaande planning apps op de markt die je als bedrijf kunt gebruiken. Ondanks dat dit voor sommige bedrijven een prima oplossing kan zijn, geloven wij – zeker op lange termijn – dat je meer voordeel haalt uit een planningsapplicatie die op maat voor jou gemaakt wordt. Bij een standaard planning app zijn er altijd functionaliteiten die je mist of functionaliteiten die je niet gebruikt. Door de app af te stemmen op de wensen, doelen en uitstraling van je organisatie werkt de app snel, gebruiksvriendelijk en efficiënt, waardoor een investering zich snel terugbetaalt.  

Meer weten over onze unieke werkwijze? Bekijk dan ook eens onze werkwijze pagina. Daar leggen we je uit hoe we een project stap voor stap doorlopen.   

Kosten

Maar wat kost een planningsapplicatie laten maken eigenlijk? Een terechte vraag die we graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek voor je beantwoorden. We kunnen met onze ervaring in een eerste gesprek al een goede inschatting van de kosten maken. Ook kunnen we voor je in kaart brengen wat een planning app jou aan rendement op kan leveren – niet onbelangrijk.   

Interessant?

Benieuwd naar de mogelijkheden, gelijk aan de slag, of gewoon een bakje koffie drinken en elkaar leren kennen? Wij gaan graag met je in gesprek! Laat hieronder je gegevens achter, of bel of mail ons gerust.