Het bijhouden van de administratie: veel ondernemers zien het als een noodzakelijk kwaad. We zijn er dan ook het liefst zo min mogelijk tijd aan kwijt. Eén van die typische administratieve taken die tijdrovend kan zijn, is het registreren van de gewerkte uren. Gelukkig bestaan er tegenwoordig manieren om het administreren van je uren een stuk eenvoudiger én leuker te maken. beeproger ontwerp urenregistratie apps op maat die het registreren van je uren gemakkelijker, gebruiksvriendelijker en efficiënter maken. En wil je de app koppelen aan je facturatie- of planningsoftware? Geen probleem, zorgen we voor! 

Hieronder leggen we uit wat een urenregistratie app precies is, wat de voordelen zijn van zo’n app voor jouw organisatie en hoe beeproger je kan helpen om een urenregistratie app op maat te ontwikkelen. 

Wat is een urenregistratie app?

Een urenregistratie app is een hulpmiddel om uren in te registreren. Afhankelijk van de wensen, activiteiten en omvang van een organisatie, bestaan ze in veel verschillende vormen. Wat ze eigenlijk altijd gemeen hebben, is dat er verschillende projecten aangemaakt kunnen worden om uren op te schrijven. Een urenregistratie app is zowel online als offline te gebruiken, waardoor werknemers overal en altijd hun uren kunnen registreren. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om rapportage uit te draaien van de gemaakte uren, in totaal of per project. 

Er bestaan kant-en-klare urenregistratie apps die te downloaden zijn, maar ze worden ook veel op maat gemaakt voor bedrijven. Dit laatste is aan te raden wanneer je specifieke wensen hebt, op zoek bent naar maatwerk, of de app wilt koppelen aan je bestaande software.        

Belangrijkste functies 

  • Bijhouden van gemaakte uren 
  • Verschillende projecten toevoegen
  • Rapportage en overzichten van de gemaakte uren
  • Mogelijkheid tot koppeling met andere software 

3 voordelen van een urenregistratie app voor jouw organisatie

1. Efficiënt werken 

Met een goede urenregistratie app bespaar je op een effectieve manier veel tijd. Alle ingevoerde uren worden real-time verwerkt, waardoor de administratieve last van je medewerkers laag is en de nauwkeurigheid van de data toeneemt. 

2. Altijd én overal te gebruiken

Een urenregistratie app kun je altijd en overal gemakkelijk gebruiken en werkt op alle denkbare platformen, van desktop, tot tablet en smartphone. Wilt je je medewerkerstevredenheid een boost geven? Dan is een gebruiksvriendelijke urenregistratie app wat je zoekt!  

3. Evalueren is leren 

Omdat alle uren, netjes per project, opgeslagen staan in één systeem, houd je overzicht en kun je de data eenvoudig evalueren en de productiviteit van je organisatie monitoren. 

Waarom beeproger?

Wil je een urenregistratie app op maat laten maken? Wij helpen je graag. Wij geloven dat onze samenwerking een succes wordt om twee hoofdredenen. We bespreken ze kort hieronder.   

1. Maatwerk  

Bij beeproger zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software oplossingen voor onze klanten. Ieder bedrijf is uniek en daarom geloven we niet zo in standaard software of apps. Wij geloven dat een oplossing op maat, die aansluit op jouw wensen en doelstellingen, die jouw bedrijf efficiënter en winstgevender maakt. 

2. Software koppelen

Wij zijn specialisten in het op een slimme manier koppelen van software voor organisaties. Zo kunnen we je urenregistratie app koppelen aan andere systemen die je binnen jouw organisatie gebruikt, denk bijvoorbeeld aan facturatie software. Zo zorgen we ervoor dat al je software op een efficiënte manier met elkaar communiceert en je veel tijdwinst boekt. 

Werkwijze

Bij het laten ontwikkelen van een urenregistratie app werken we altijd volgens een vaste werkwijze: hieronder toegelicht in 4 stappen. Meer informatie over onze werkwijze vind je op onze werkwijze pagina.

1. Inventarisatie

In deze eerste fase gaan we met jou om tafel om je wensen, doelstellingen en ideeën te vertalen naar een interactiemodel van jouw urenregistratie app. Zo’n interactiemodel kun je zien als een klikbare bouwtekening van ons app-idee.

2. Voorstel

Aan de hand van het interactiemodel maken we een voorstel. Daarin beschrijven we uitgebreid hoe jouw urenregistratie applicatie eruit komt te zien en welke functionaliteiten we toe gaan voegen en eventueel aan welke andere (bestaande) software we de app gaan koppelen.

3. Bouwen van de app

Wanneer er een akkoord is, gaan we bouwen. Een team van specialisten gaat voor jou aan de slag. We werken in de vorm van sprints met na elke fase een feedbackronde. Stap voor stap komen we zo tot het eindproduct: een urenregistratie app op maat voor jouw organisatie. 

4. Onderhouden

Je app is klaar! Elke applicatie heeft, zo ook die van ons, onderhoud nodig. Veel van onze klanten kiezen daarom voor een Service, Onderhoud & Support pakket.

Kosten urenregistratie app laten maken

Het automatiseren van tijdrovende taken zoals het registreren en archiveren van je gemaakte uren maakt je bedrijfsvoering efficiënter, dat is een feit. Maar hoe verhoudt de investering in een urenregistratie app zich tot de winst die je boekt in efficiëntie? En wat kost zo’n app eigenlijk? Goede vragen die we graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met jou bespreken. We kunnen met onze ervaring in een eerste gesprek al een goede inschatting van kosten maken en misschien nog wel belangrijker, in kaart brengen wat een urenregistratie app jou aan winst oplevert!  

Interessant?

Benieuwd naar de mogelijkheden, gelijk aan de slag, of gewoon een bakje koffie drinken en elkaar leren kennen? Wij gaan graag met je in gesprek. Laat hieronder je gegevens achter, of bel of mail ons gerust.