De kans is groot dat je als organisatie niet dagelijks bezig bent met de veiligheid van je werknemers. Nog te vaak is er bedrijfsongeval nodig om bedrijven te laten realiseren dat er achteraf een aantal zaken niet goed gingen – maar dan is het al te laat. Daarnaast vindt steeds meer werk digitaal plaats, wat het belang van een veilige virtuele omgeving vergroot. Met een tool die de veiligheid van je werkomgeving garandeert, waarborg je een prettige en ongestoorde werksfeer voor zowel jezelf als voor jouw werknemers en klanten. Graag lichten we toe wat een veilig werken tool is, wat de voordelen zijn en hoe wij een tool volledig afstemmen op jouw wensen. 

Wat is een veilig werken tool?

Een veilig werken tool kan het beste gezien worden als een centraal portaal waar alle zaken die betrekking hebben op veiligheid samenkomen. Van zeer praktische informatie zoals een ontruimingsplan of een inschrijflijst voor de aankomende BHV cursus tot slimme functies zoals het opsporen van veiligheidslekken binnen organisaties. Ook kunnen er periodieke checks worden ingesteld om de veiligheid van de organisatie te toetsen. 

Voordelen van een veilig werken tool voor jouw organisatie

De veiligheid van je werkomgeving is iets waar je je niet dagelijks zorgen over wilt maken. Door samen met jou een passende tool te ontwikkelen, hoeft dit ook niet meer. Tijdens het ontwikkelen van de tool kijken we goed samen met je waar jouw organisatie op het gebied van veiligheid behoefte aan heeft. Een van de grootste voordelen van een veilig werken tool is dat je snel in kunt spelen op issues en incidenten vroegtijdig op kan sporen en voorkomen. Daarnaast is de tool ook een belangrijke service richting je klanten en zakenrelaties.

Waarom beeproger?

Bij beeproger staat interactie met de klant centraal: gedurende het gehele ontwikkeltraject van de software is er veel ruimte voor feedback en overleg. Dit is ook zeker het geval bij het ontwikkelen van een veilig werken tool. Jij weet namelijk het beste welke veiligheidskwesties binnen jouw organisatie spelen. Wij vullen dit aan met onze kennis en vertalen dit vervolgens naar een maatwerkoplossing. Stap voor stap komen we zo samen tot een tool die jouw organisatie veiliger en efficiënter maakt.    

Meer weten over onze unieke werkwijze? Bekijk dan ook eens onze werkwijze pagina. Daar leggen we je uit hoe we een project stap voor stap doorlopen.   

Kosten

Maar wat kost een veilig werken tool eigenlijk? Een terechte vraag die we graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek voor jou beantwoorden. We kunnen met onze ervaring in een eerste gesprek al een goede inschatting van kosten maken. Ook lichten we je in dit gesprek toe wat de voordelen van een veilig werken tool zijn en hoe de winst zich niet alleen terugbetaalt in een veiligere werkvloer, maar ook ik tijdwinst. 

Interessant?

Benieuwd naar de mogelijkheden, gelijk aan de slag, of gewoon een bakje koffie drinken en elkaar leren kennen? Wij gaan graag met je in gesprek. Laat hieronder je gegevens achter, of bel of mail ons gerust.