teamfoto

WIJ ZIJN BEEPROGER

Wij ontwerpen en bouwen unieke digitale producten zoals mobiele apps, webapplicaties en softwarekoppelingen die het verschil maken.

Het liefst in Laravel: daarin zijn we gecertificeerd én we hosten de grootste Laravel meetup van Nederland.

ONZE MISSIE

Beeproger is in 2013 opgericht met het doel om bedrijven unieke software aan te kunnen bieden die specifiek bij hun bedrijfsvoering past. En dat doen we nog steeds. Wij geloven dat goede, passende software bedrijven succesvoller maakt.

WAAR KOMT DE NAAM BEEPROGER VANDAAN?

De ‘roger beep’ is een toon die op de radio gebruikt wordt om aan te geven dat de zender is opgehouden met praten. Vrij vertaald naar het Nederlands: ‘over en uit’ – een manier om aan te geven dat je je boodschap hebt overgebracht. Met onze applicaties bouwen we dagelijks aan oplossingen die het overbrengen en delen van informatie makkelijk maken.

Sjors Ottjes
Sjors Ottjes

Developer

Sjors zorgt er als back-end programmeur voor dat een app feilloos doet wat ie moet doen. Als hij niet aan het programmeren is mag hij graag een broodje ham&ei wegwerken tijdens de lunch of reist hij de wereld rond.

Sanne Feringa
Sanne Feringa

Stagiaire Design & Marketing

Sanne helpt ons bij het ontwerpen van interactiemodellen en beheert onze social media accounts. Teksten, foto’s en video’s van haar zul je dus vaker tegenkomen. Ze heeft een oog voor goede fotografie, dus dat gaat veel goeds beloven.

Runo Jansen
Runo Jansen

Business development & relatiebeheer

Runo legt als ervaren accountmanager voornamelijk onze klanten in het noorden en westen des lands in de watten. In zijn vrije tijd is hij een echte buitensporter: fervent fietser en zeiler en vaak te vinden op de Friese Wateren.

Ruben Beeftink
Ruben Beeftink

Developer

Als Ruben niet bezig is om met zijn bandje een zaal plat te spelen, is hij de briljante code aan het tokkelen. Houdt zoveel van bananen dat hij er zijn avatar van heeft gemaakt.

Ron de Vries
Ron de Vries

Interaction designer & co-owner

Alle opdrachten die bij ons binnenkomen, gaan eerst langs Ron. Hij is ons creatieve genie: hij bouwt de bouwtekeningen, het functioneel ontwerp en maakt de wireframes om kristalhelder te laten zien wat het product moet kunnen.

Richard van Baarsen
Richard van Baarsen

Developer

Richard is een dijk van een back-end developer. Hij is bij beeproger o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling van complexe webapplicaties en software koppelingen.

René Vrieling
René Vrieling

Stagiair Development

Met zijn 16 (!) jaar heeft René in sneltreinvaart zijn middelbare school afgerond. Op dit moment zit hij in het 2e jaar van de opleiding applicatieontwikkeling aan het Alfa college. Hij gaat ons het komende half jaar helpen om de mooiste apps te bouwen.

Martijn Wagena
Martijn Wagena

Lead Developer & co-owner

Martijn is de vliegende keep van het team. Officieel lead developer, maar je mag hem gerust hoofd techniek noemen. Hij houdt het overzicht op zowel frontend als backend-gebied, en is daarnaast vaak jouw technische aanspreekpunt.

Mark Kopenga
Mark Kopenga

Stagiair Development

Mark helpt ons de komende maanden met het bouwen van slimme apps. Als hij niet aan het programmeren is, haalt hij hardware uit elkaar en zet ze weer in elkaar zodat ze slimmer en sneller worden. Hoe handig is dat!

Marco van Dijk
Marco van Dijk

Developer

Marco houdt er als front-ender van om de beste technieken te gebruiken voor de ultieme gebruikservaring in apps. Als hij niet aan het programmeren is gaat hij naar de sportschool of trapt hij tegen een bal aan. Eet daarnaast veel bananen en probeert van zijn dropverslaving af te komen.
Marc Tuinier
Marc Tuinier

Marketeer

Marc is onze marketing nerd. Hij zorgt ervoor dat jij ons online goed kunt vinden en dat we informatie delen waar je wat aan hebt. Offline laat hij soms zijn gezicht zien bij de organisatie van onze Laravel Meetups.

Linda Hut
Linda Hut

Inside sales

Blue Mondays komen niet in Linda’s vocabulaire voor. Gaat graag in gesprek met ambitieuze bedrijven die wel wat slimme software kunnen gebruiken. Ontdekt graag nieuwe Netflix series die te bingewatchen zijn. Eet daarbij het liefst rauwe haring met uitjes.

Leon Horlings
Leon Horlings

Developer

Leon heeft een voorliefde voor het maken van webapplicaties. Geef hem een specifieke wens over dat stukje software dat jouw bedrijfsproces gaat verbeteren en Leon bouwt het. Gebruiksvriendelijkheid is z’n tweede naam.

Jurrid Hoitsma
Jurrid Hoitsma

Back-end developer

Jurrid zorgt er als back-end developer voor dat de basis van een app naadloos in elkaar zit. Als hij geen briljante code aan het schrijven is, pakt hij graag een festival mee.

John Sportel
John Sportel

CCO & co-owner

John is verantwoordelijk voor alle sales. Hij zorgt ervoor dat die klik er komt tussen ons. Is wars van jasjedasje en altijd op zoek naar bedrijven die net zo enthousiast ondernemen als wij. Zeg, hadden we elkaar al gesproken?

Joey Hiemstra
Joey Hiemstra

Developer

Maakt hij in het weekend geen 3D printers, drones of een woordklok, dan is hij wel bezig het programmeren van van alles en nog wat. Houdt zich binnen beep vooral bezig met front-end ontwikkeling van apps. 

Jille van der Weerd
Jille van der Weerd

Developer

Jille dompelt zichzelf dagelijks onder in de wondere wereld van native applicaties. Met strak design en animaties werkt hij aan een sublieme gebruikerservaring. Als hij geen apps bouwt pakt hij zijn gitaar erbij en zingt hij mee met oude hitjes zoals die van de Beatles, Oasis en Tom Petty.

Jan de Vries
Jan de Vries

CEO en co-owner

Jan is eigenaar en CEO van beeproger en een echte rasondernemer. Altijd op zoek naar nieuwe kansen en mooie gaten in de markt die het verschil gaan maken. Print dan wel weer onnodig veel uit.

Jady
Jady

Kantoorhond

Jady verwelkomt iedereen die binnenkomt met een vrolijke ‘knor’. Als ze daar zin in heeft. Als ze niet aan het werk is, spendeert ze haar dagen met relaxen op de zitzak, bedelen om eten en korte inspirerende wandeltochtjes.

Jacob Aretz
Jacob Aretz

Developer

Jacob is de jongste programmeur in het beeproger huis, maar dat zou je gezien zijn ervaring niet zeggen! Door onder andere het fixen van bugs en toevoegen van extra functies in apps zorgt hij ervoor dat onze software werkt als een trein.

Gijs Beekman
Gijs Beekman

Project manager

Begeleidt als project manager onze projecten naar een goed einde. Op z’n tijd serieus, maar komt op momenten dat je het het minst verwacht met goeie grappen uit de hoek. Fanatiek verzamelaar van messen.

Conny Venema
Conny Venema

Administratief medewerker

Een feilloze financiële administratie: laat dat maar aan Conny over. Ze zorgt ervoor dat alle betalingen op tijd binnenkomen en de deur uit gaan. Fervent verzamelaar van bonnetjes en handtekeningen.

Casper Meijerink
Casper Meijerink

CTO

Na zijn jarenlange ervaring in de IT – onder andere als ondernemer – gooit Casper zijn kennis en kunde nu bij ons in de strijd. Als hij geen mooie digitale producten bouwt, pakt hij graag een (live) concertje mee.

Arwin Wagenmakers
Arwin Wagenmakers

Developer

Binnengekomen als front-end developer. Naarmate de tijd verstreek bleek dat hij van vele markten thuis was en zodoende werd hij ook in-house hovenier, interieur designer en houdt hij zich nu ook bezig met backend development.

Zie jij je foto hier wel tussen staan?

Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures!