teamfoto

WIJ ZIJN BEEPROGER

Wij zijn een team van developers, projectmanagers en ondersteunende collega’s.

Wij ontwerpen en bouwen unieke digitale producten zoals mobiele apps, webapplicaties en softwarekoppelingen die het verschil maken.

ONZE MISSIE

Beeproger is in 2013 opgericht met het doel om bedrijven unieke software aan te kunnen bieden die specifiek bij hun bedrijfsvoering past. En dat doen we nog steeds. Wij geloven dat goede, passende software bedrijven succesvoller maakt.

WAAR KOMT DE NAAM BEEPROGER VANDAAN?

De ‘roger beep’ is een toon die op de radio gebruikt wordt om aan te geven dat de zender is opgehouden met praten. Vrij vertaald naar het Nederlands: ‘over en uit’ – een manier om aan te geven dat je je boodschap hebt overgebracht. Met onze applicaties bouwen we dagelijks aan oplossingen die het overbrengen en delen van informatie makkelijk maken.

Ruben Beeftink
Ruben Beeftink

Developer

Als Ruben niet bezig is om met zijn bandje een zaal plat te spelen, is hij de briljante code aan het tokkelen. Houdt zoveel van bananen dat hij er zijn avatar van heeft gemaakt.

Ron de Vries
Ron de Vries

Interaction designer & co-owner

Alle opdrachten die bij ons binnenkomen, gaan eerst langs Ron. Hij is ons creatieve genie: hij bouwt de bouwtekeningen, het functioneel ontwerp en maakt de wireframes om kristalhelder te laten zien wat het product moet kunnen.

Richard van Baarsen
Richard van Baarsen

Developer

Richard is een dijk van een back-end developer. Hij is bij beeproger o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling van complexe webapplicaties en software koppelingen.

Pavol Megela
Pavol Megela

Developer

Pavol is overgekomen uit Slowakije om ons team te versterken. In Slowakije was hij fanatiek basketballer, folkdanser en kickboxer. Hier past hij zich aan aan onze stijve Hollandse heupen en houdt hij het even bij de sportschool.

Mischa Daamen
Mischa Daamen

Stagiair developer

Mischa gaat tijdens zijn stage aan de slag met de bouw van een ingenieus dashboard met fancy statistieken en allerhande handige informatie. Als hij niet aan het programmeren is leeft hij zich uit in de sportschool of in een club.

Martijn Wagena
Martijn Wagena

Lead Developer & co-owner

Martijn is de vliegende keep van het team. Officieel lead developer, maar je mag hem gerust hoofd techniek noemen. Hij houdt het overzicht op zowel frontend als backend-gebied, en is daarnaast vaak jouw technische aanspreekpunt.

Marjolein de Vries
Marjolein de Vries

Office Manager

Marjolein is onze chaos-voorkomer: ze zorgt ervoor dat alles op kantoor vlekkeloos verloopt, ze beheert de agenda en zet de plannen uit. Ook handig: Marjolein is goed in technisch jargon omzetten in Jip en Janneke-taal.

Marco van Dijk
Marco van Dijk

Developer

Marco houdt er als front-ender van om de beste technieken te gebruiken voor de ultieme gebruikservaring in apps. Als hij niet aan het programmeren is gaat hij naar de sportschool of trapt hij tegen een bal aan. Eet daarnaast veel bananen en probeert van zijn dropverslaving af te komen.
Linda Hut
Linda Hut

Inside sales

Blue Mondays komen niet in Linda’s vocabulaire voor. Gaat graag in gesprek met ambitieuze bedrijven die wel wat slimme software kunnen gebruiken. Ontdekt graag nieuwe Netflix series die te bingewatchen zijn. Eet daarbij het liefst rauwe haring met uitjes.

Leon Horlings
Leon Horlings

Developer

Leon heeft een voorliefde voor het maken van webapplicaties. Geef hem een specifieke wens over dat stukje software dat jouw bedrijfsproces gaat verbeteren en Leon bouwt het. Gebruiksvriendelijkheid is z’n tweede naam.

Joost Bos
Joost Bos

Stagiair developer

Als voormalig systeembeheerder besloot hij toch zijn droom achterna te gaan en te programmeren. Als hij niet achter de computer zit maakt hij de mooiste tekeningen. Tevens hondenliefhebber. Kantoorhond Jady was dan ook van grote invloed op zijn keuze om hier te solliciteren.

John Sportel
John Sportel

CCO & co-owner

John is verantwoordelijk voor alle sales. Hij zorgt ervoor dat die klik er komt tussen ons. Is wars van jasjedasje en altijd op zoek naar bedrijven die net zo enthousiast ondernemen als wij. Zeg, hadden we elkaar al gesproken?

Jille van der Weerd
Jille van der Weerd

Developer

Jille dompelt zichzelf dagelijks onder in de wondere wereld van native applicaties. Met strak design en animaties werkt hij aan een sublieme gebruikerservaring. Als hij geen apps bouwt pakt hij zijn gitaar erbij en zingt hij mee met oude hitjes zoals die van de Beatles, Oasis en Tom Petty.

Jan de Vries
Jan de Vries

CEO en co-owner

Jan is eigenaar en CEO van beeproger en een echte rasondernemer. Altijd op zoek naar nieuwe kansen en mooie gaten in de markt die het verschil gaan maken. Print dan wel weer onnodig veel uit.

Jady
Jady

Kantoorhond

Jady verwelkomt iedereen die binnenkomt met een vrolijke ‘knor’. Als ze daar zin in heeft. Als ze niet aan het werk is, spendeert ze haar dagen met relaxen op de zitzak, bedelen om eten en korte inspirerende wandeltochtjes.

Jacob Aretz
Jacob Aretz

Stagiair developer

Jacob is de jongste programmeur in het beeproger huis, maar dat zou je gezien zijn ervaring niet zeggen! Door onder andere het fixen van bugs en toevoegen van extra functies in apps zorgt hij ervoor dat onze software werkt als een trein.

Iris Middel
Iris Middel

Project manager

Kijk eens wie er hier is, Iris! Iris heeft energie voor tien om software projecten in goede banen te leiden: ze onderhoudt het contact met opdrachtgevers en beheert de planning om met het team producten op te leveren waar je u tegen zegt.

Conny Venema
Conny Venema

Administratief medewerker

Een feilloze financiële administratie: laat dat maar aan Conny over. Ze zorgt ervoor dat alle betalingen op tijd binnenkomen en de deur uit gaan. Fervent verzamelaar van bonnetjes en handtekeningen.

Casper Meijerink
Casper Meijerink

Developer

Na zijn jarenlange ervaring in de IT – onder andere als ondernemer – gooit Casper zijn kennis en kunde nu bij ons in de strijd. Als hij geen mooie digitale producten bouwt, pakt hij graag een (live) concertje mee.

Arwin Wagenmakers
Arwin Wagenmakers

Developer

Binnengekomen als front-end developer. Naarmate de tijd verstreek bleek dat hij van vele markten thuis was en zodoende werd hij ook in-house hovenier, interieur designer en houdt hij zich nu ook bezig met backend development.

Annerieke Kortier
Annerieke Kortier

Marketeer

Annerieke is onze online marketing nerd. Ze zorgt ervoor dat jij ons online goed kunt vinden en dat we af en toe informatie delen waar je wat aan hebt. Offline laat ze soms haar gezicht zien bij het organiseren van Meetups en hackathons.

Zie jij je foto hier wel tussen staan?

Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures!