fbpx

Wij bouwen maatwerk software.

WIJ ZIJN BEEPROGER

Wij ontwerpen en bouwen unieke digitale producten zoals mobiele apps, webapplicaties en softwarekoppelingen die het verschil maken.

Het liefst in Laravel: daarin zijn we gecertificeerd én we hosten de grootste Laravel meetup van Nederland.

ONZE MISSIE

Beeproger is in 2013 opgericht met het doel om bedrijven unieke software aan te kunnen bieden die specifiek bij hun bedrijfsvoering past. En dat doen we nog steeds. Wij geloven dat goede, passende software bedrijven succesvoller maakt.

WAAR KOMT DE NAAM BEEPROGER VANDAAN?

De ‘roger beep’ is een toon die op de radio gebruikt wordt om aan te geven dat de zender is opgehouden met praten. Vrij vertaald naar het Nederlands: ‘over en uit’ – een manier om aan te geven dat je je boodschap hebt overgebracht. Met onze applicaties bouwen we dagelijks aan oplossingen die het overbrengen en delen van informatie makkelijk maken.

Wessel  Poelman
Wessel Poelman

Developer

Als full-stack developer met een nadruk op de back-end werkt Wessel aan de nieuwste maatwerk applicaties. Daarnaast duikt Wessel graag in zijn studieboeken om zijn toetsen voor Informatiekunde te halen. En mocht je eens aan het hardlopen zijn in de buurt, dan knikt ie graag jouw kant op.

Sjors Ottjes
Sjors Ottjes

Developer

Sjors zorgt er als back-end programmeur voor dat een app feilloos doet wat ie moet doen. Als hij niet aan het programmeren is mag hij graag een broodje ham&ei wegwerken tijdens de lunch of reist hij de wereld rond.

Runo Jansen
Runo Jansen

Business development & relatiebeheer

Runo legt als ervaren accountmanager voornamelijk onze klanten in het noorden en westen des lands in de watten. In zijn vrije tijd is hij een echte buitensporter: fervent fietser en zeiler en vaak te vinden op de Friese Wateren.

Ron de Vries
Ron de Vries

Interaction designer & co-owner

Alle opdrachten die bij ons binnenkomen, gaan eerst langs Ron. Hij is ons creatieve genie: hij bouwt de bouwtekeningen, het functioneel ontwerp en maakt de wireframes om kristalhelder te laten zien wat het product moet kunnen.

René Vrieling
René Vrieling

Development

Met zijn 18 jaar heeft René in sneltreinvaart zijn middelbare school afgerond. Op dit moment zit hij in het 3e jaar van de opleiding applicatieontwikkeling aan het Alfa college. Bij ons gaat Rene helpen om de mooiste apps te bouwen.

Olav van der Wal
Olav van der Wal

Business Developer

Olav gaat het eerste gesprek aan met nieuwe klanten. Verdieping in de historie en kansen in de branche levert een positief gesprek op, bomvol inspiratie. Naast zijn interesse in aandelen verfrist hij zijn gedachten door wandelingen of een stevige gymsessie.

Martijn Wagena
Martijn Wagena

Lead Developer

Martijn is de vliegende keep van het team. Officieel lead developer, maar je mag hem gerust hoofd techniek noemen. Hij houdt het overzicht op zowel frontend als backend-gebied, en is daarnaast vaak jouw technische aanspreekpunt.

Marc Tuinier
Marc Tuinier

Marketeer

Als marketeer probeert hij zijn enthousiasme voor digitalisering over te dragen. Hij verdiept zich in trends rondom A.I en IoT maar weet ook dat deze technologieën waardeloos zijn wanneer de basis van data vergaren niet goed is.

Louie
Louie

Barketing Manager

Als je binnen komt, ligt ze waarschijnlijk te slapen op 1 van onze zitzakken. Maar als ze wakker is, dan komt ze naar je toe huppelen en springt ze bij jouw benen op. Dan is aaien nooit verkeerd 😉

Linda Molthoff
Linda Molthoff

Inside Sales

Blue Mondays komen niet in Linda’s vocabulaire voor. Gaat graag in gesprek met ambitieuze bedrijven die wel wat slimme software kunnen gebruiken. Ontdekt graag nieuwe Netflix series die te bingewatchen zijn. Eet daarbij het liefst rauwe haring met uitjes.

Leon Horlings
Leon Horlings

Developer

Leon heeft een voorliefde voor het maken van webapplicaties. Geef hem een specifieke wens over dat stukje software dat jouw bedrijfsproces gaat verbeteren en Leon bouwt het. Gebruiksvriendelijkheid is z’n tweede naam.

Lennert Nijholt
Lennert Nijholt

Developer

Met plannen om full-stack te worden, werkt Lennert aan de voorkant van onze applicaties. Voor hem is het belangrijk dat de code toegankelijk en gestructureerd wordt opgesteld. Bij thuiskomst, zijn er 15 planten die om water vragen en nieuwe tech reviews om te bekijken.

Judith Walsweer
Judith Walsweer

Interaction Designer

Met een studie specialisatie in Interaction Design, ontwerpt Judith op basis van de functionaliteiten van de applicatie. Ze is daarnaast altijd in voor een gesprek en speelt graag Ingress (de voorloper van Pokemon).

John Sportel
John Sportel

CCO & co-owner

John is verantwoordelijk voor alle sales. Hij zorgt ervoor dat die klik er komt tussen ons. Is wars van jasjedasje en altijd op zoek naar bedrijven die net zo enthousiast ondernemen als wij. Zeg, hadden we elkaar al gesproken?

Joey Hiemstra
Joey Hiemstra

Developer

Maakt hij in het weekend geen 3D printers, drones of een woordklok, dan is hij wel bezig het programmeren van van alles en nog wat. Houdt zich binnen beep vooral bezig met front-end ontwikkeling van apps. 

Jelmer Kuijpers
Jelmer Kuijpers

Developer

Als junior bouwt Jelmer aan beide kanten van onze web- en mobiele applicaties. Door de code leesbaar te schrijven, kunnen collega’s makkelijk feedback geven, wat de softwarekwaliteit verhoogt. Als de laptop dicht klapt, wordt er geboulderd of blues op gitaar gespeeld.

Jan de Vries
Jan de Vries

CEO en co-owner

Jan is eigenaar en CEO van beeproger en een echte rasondernemer. Altijd op zoek naar nieuwe kansen en mooie gaten in de markt die het verschil gaan maken. Print dan wel weer onnodig veel uit.

Jacob Aretz
Jacob Aretz

Developer

Jacob is van beide marketen thuis: front- en backend. Met deze skills zorgt hij er ook voor de applicaties die hij bouwt, van binnen en buiten, prachtig zijn. Bezigheden naast het werk zijn onder andere gamen, een potje voetbal en een goede film kijken op Netflix.

Gijs Beekman
Gijs Beekman

Project manager

Begeleidt als project manager onze projecten naar een goed einde. Op z’n tijd serieus, maar komt op momenten dat je het het minst verwacht met goeie grappen uit de hoek. Fanatiek verzamelaar van messen.

Erik van Megen
Erik van Megen

Designer

Erik is verantwoordelijk voor alle design binnen en buiten beeproger. Ontwerpen is zijn passie, maar in zijn vrije tijd zie je hem vaak (digitaal) tekenen, gamen en animaties maken. Geef hem elk ontwerpklus en hij zal er iets moois van maken.

Damian Puister
Damian Puister

Development

Damian timmert graag aan 3D webapplicaties en mobiele applicaties. Soms spot je op zijn scherm een filmpje een GT3 RS die voorbij racet maar als hij thuis komt wordt er gesleuteld aan zijn brommer.

Conny Venema
Conny Venema

Administratief medewerker

Een feilloze financiële administratie: laat dat maar aan Conny over. Ze zorgt ervoor dat alle betalingen op tijd binnenkomen en de deur uit gaan. Fervent verzamelaar van bonnetjes en handtekeningen.

Casper Meijerink
Casper Meijerink

CTO

Na zijn jarenlange ervaring in de IT – onder andere als ondernemer – gooit Casper zijn kennis en kunde nu bij ons in de strijd. Als hij geen mooie digitale producten bouwt, pakt hij graag een (live) concertje mee.

Zie jij je foto hier wel tussen staan?

Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures!