teamfoto

WIJ ZIJN BEEPROGER

Wij zijn een team van developers, projectmanagers en ondersteunende collega’s.

Wij maken unieke digitale producten zoals mobiele apps, webapplicaties en softwarekoppelingen die het verschil kunnen maken.

ONZE MISSIE

Beeproger is in 2013 opgericht met het doel om bedrijven unieke software aan te kunnen bieden die specifiek bij hun bedrijfsvoering past. En dat doen we nog steeds. Wij geloven dat goede, passende software bedrijven succesvoller kan maken.

WAAR KOMT DE NAAM BEEPROGER VANDAAN?

De ‘roger beep’ is een toon die op de radio gebruikt wordt om aan te geven dat de zender is opgehouden met praten. Vrij vertaald naar het Nederlands: ‘over en uit’ – een manier om aan te geven dat je je boodschap hebt overgebracht. Met onze applicaties bouwen we dagelijks aan oplossingen die het overbrengen en delen van informatie makkelijk maken.

Ruben Beeftink
Ruben Beeftink

Developer

Als Ruben niet bezig is om met zijn bandje een zaal plat te spelen, is hij de briljante code aan het tokkelen. Houdt zoveel van bananen dat hij er zijn avatar van heeft gemaakt.

Ron de Vries
Ron de Vries

Interaction designer & co-owner

Alle opdrachten die bij ons binnenkomen, gaan eerst langs Ron. Hij is ons creatieve genie: hij bouwt de bouwtekeningen, het functioneel ontwerp en maakt de wireframes om kristalhelder te laten zien wat het product moet kunnen.

Richard van Baarsen
Richard van Baarsen

Developer

Richard is een dijk van een back-end developer. Hij is bij beeproger o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling van complexe webapplicaties en software koppelingen.

Peter Steenbergen
Peter Steenbergen

Back-end developer

Een berg aan kennis en een steen van een back-end ontwikkelaar. Alles wat hij doet zien we misschien niet direct, maar zonder enige twijfel merk- en voelbaar bij het gebruiken van de software!

Pavol Megela
Pavol Megela

Developer

Pavol is overgekomen uit Slowakije om ons team te versterken. In Slowakije was hij fanatiek basketballer, folkdanser en kickboxer. Hier past hij zich aan aan onze stijve Hollandse heupen en houdt hij het even bij de sportschool.

Michel Oostinga
Michel Oostinga

Full-Stack Developer

Tikkeltje perfectionistisch als Michel hij is, gaat een app pas de deur uit zodra het tot in de puntjes werkt. Als hij niet aan het programmeren is boekt hij reisjes naar de zon of speelt hij PlayerUnknown’s Battlegrounds (een computerspel voor de niet-nerds onder ons).

Martijn Wagena
Martijn Wagena

Lead Developer & co-owner

Martijn is de vliegende keep van het team. Officieel lead developer, maar je mag hem gerust hoofd techniek noemen. Hij houdt het overzicht op zowel frontend als backend-gebied, en is daarnaast vaak jouw technische aanspreekpunt.

Marjolein de Vries
Marjolein de Vries

Office Manager

Marjolein is onze chaos-voorkomer: ze zorgt ervoor dat alles op kantoor vlekkeloos verloopt, ze beheert de agenda en zet de plannen uit. Ook handig: Marjolein is goed in technisch jargon omzetten in Jip en Janneke-taal.

Marco van Dijk
Marco van Dijk

Full-Stack Developer

Marco houdt er als front-ender van om de beste technieken te gebruiken voor de ultieme gebruikservaring in apps. Als hij niet aan het programmeren is gaat hij naar de sportschool of trapt hij tegen een bal aan. Eet daarnaast veel bananen en probeert van zijn dropverslaving af te komen.
Linda Hut
Linda Hut

Inside sales

Blue Mondays komen niet in Linda’s vocabulaire voor. Gaat graag in gesprek met ambitieuze bedrijven die wel wat slimme software kunnen gebruiken. Ontdekt graag nieuwe Netflix series die te bingewatchen zijn. Eet daarbij het liefst rauwe haring met uitjes.

Leon Horlings
Leon Horlings

Developer

Leon heeft een voorliefde voor het maken van webapplicaties. Geef hem een specifieke wens over dat stukje software dat jouw bedrijfsproces gaat verbeteren en Leon bouwt het. Gebruiksvriendelijkheid is z’n tweede naam.

John Sportel
John Sportel

CCO & co-owner

John is verantwoordelijk voor alle sales. Hij zorgt ervoor dat die klik er komt tussen ons. Is wars van jasjedasje en altijd op zoek naar bedrijven die net zo enthousiast ondernemen als wij. Zeg, hadden we elkaar al gesproken?

Joey Antonisse
Joey Antonisse

Developer

Joey is van alle markten thuis: hij houdt zich bezig met het ontwikkelen van de front- én backend van webapplicaties en wordt vooral blij van Laravel als framework (don’t we all!). Daarnaast verblijdt hij mensen graag met zijn muzikale kunsten op de piano.

Jasper Staats
Jasper Staats

Developer

Jasper is altijd op zoek naar de nieuwste technieken om die daarna meteen toe te passen. Daarnaast komt zijn aanstekelijke enthousiasme goed van pas bij het organiseren van onze Meetups en hackathons.

Jan de Vries
Jan de Vries

Developer

Ook wel Janneman genoemd in verband met twee ‘Jan de Vriezen’. Jan ontwikkelt met waanzinnig oog voor detail. Dankzij hem kun je er vanuit gaan dat alle onderdelen van de software tot in de puntjes zijn uitgewerkt, alle ruwe randjes worden eruit gehaald.

Jan de Vries
Jan de Vries

CEO en co-owner

Jan is eigenaar en CEO van beeproger en een echte rasondernemer. Altijd op zoek naar nieuwe kansen en mooie gaten in de markt die het verschil gaan maken. Print dan wel weer onnodig veel uit.

Jacob Aretz
Jacob Aretz

Stagiair developer

Jacob is de jongste programmeur in het beeproger huis, maar dat zou je gezien zijn ervaring niet zeggen! Door onder andere het fixen van bugs en toevoegen van extra functies in apps zorgt hij ervoor dat onze software werkt als een trein.

Iris Middel
Iris Middel

Project manager

Kijk eens wie er hier is, Iris! Iris heeft energie voor tien om software projecten in goede banen te leiden: ze onderhoudt het contact met opdrachtgevers en beheert de planning om met het team producten op te leveren waar je u tegen zegt.

Conny Venema
Conny Venema

Administratief medewerker

Een feilloze financiële administratie: laat dat maar aan Conny over. Ze zorgt ervoor dat alle betalingen op tijd binnenkomen en de deur uit gaan. Fervent verzamelaar van bonnetjes en handtekeningen.

Arwin Wagenmakers
Arwin Wagenmakers

Developer

Binnengekomen als front-end developer. Naarmate de tijd verstreek bleek dat hij van vele markten thuis was en zodoende werd hij ook in-house hovenier, interieur designer en houdt hij zich nu ook bezig met backend development.

Annerieke Kortier
Annerieke Kortier

Marketeer

Annerieke is onze online marketing nerd. Ze zorgt ervoor dat jij ons online goed kunt vinden en dat we af en toe informatie delen waar je wat aan hebt. Offline laat ze soms haar gezicht zien bij het organiseren van Meetups en hackathons.

Zie jij je foto hier wel tussen staan?

Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures!