Door het creëren van maatwerk software, die naadloos aansluit op de wensen en de behoeften van de klant, kunnen we elk proces innoveren en digitaliseren. Bij maatwerk software moet je denken aan unieke digitale oplossingen, bestaande uit bijvoorbeeld apps en webapplicaties, maar ook software koppelingen. Dit doen wij in Laravel, daarin zijn we zelfs gecertificeerd. Daarnaast gebruiken wij ook frameworks als Angular, React, React Native en Flutter.

Ons team

Ons team

Wij geloven in maatwerk. En dat kunnen wij niet zonder ons sterke team. Onze mensen staan aan de basis van jouw innovatie- en digitaliseringsproces. Elke week staan ze voor je klaar; van sales, tot developers, tot onze marketeers. Wil je weten met wie jij samen zult werken? Wij introduceren je graag ons team.

Ontmoet ons team
Onze werkwijze

Onze werkwijze

Elk project is uniek, ook dat van jou. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een mobiele applicatie, het koppelen van software of het bouwen van een progressive web app: om jouw wensen goed te vertalen, moet maatwerk geleverd worden. Ondanks dat elk project anders is, hebben we toch een werkwijze ontwikkeld die op elke uitdaging van toepassing is. Wil je weten hoe wij te werk gaan? Lees dan hieronder verder.

Onze werkwijze
Werken bij beeproger?

Werken bij beeproger?

Bij beeproger geloven we in een eerlijke en open-minded cultuur. Onze werknemers worden elke dag aangemoedigd zichzelf te ontwikkelen en uitdagingen aan te gaan. Zinvol werk, dat motiveert ons om het altijd beter te willen doen. En met jouw talenten en ambities, ben je bij ons aan het goede adres. Wij werken graag samen met gepassioneerde professionals.

Together we drive innovation.

Onze vacatures
Laravel Meetup

Laravel Meetup

Meermaals per jaar organiseren wij de Laravel Meetup in Groningen. Ons doel is om nieuwe trends te bespreken, kennis te delen en een netwerk te creëren voor Laravel enthousiastelingen.

Kom naar de Laravel Meetup!

Waar komt de naam beeproger vandaan?

De ‘roger beep’ is een toon die op de radio gebruikt wordt om aan te geven dat de zender is opgehouden met praten. Vrij vertaald naar het Nederlands: ‘over en uit’ – een manier om aan te geven dat je je boodschap hebt overgebracht. Met onze applicaties bouwen we dagelijks aan oplossingen die het overbrengen en delen van informatie makkelijk maken.