Op de Laravel Meetup Groningen komen bekende developers, engineers en content creators uit de Laravel community spreken over het framework, de mogelijkheden om jouw dev carrière een boost te geven en om hun kennis te delen. Zo waren onder andere Freek van der Herten, Luke Downing, Marcel Pociot en Christoph Rumpel al eens te gast in Groningen. In onderstaande video zie je hoe dat er aan toe gaat. Korte samenvatting: pizza, bier, leuke talks, netwerk mogelijkheden en ontzettend veel gezelligheid.

ppt.

freek van der herten laravel meetup
Wat is de Laravel Meetup Groningen?

Wat is de Laravel Meetup Groningen?

De Laravel Meetup Groningen is erop toegewijd om geïnteresseerden op de hoogte te houden van de nieuwste trends in Laravel en IT in het algemeen. De eerste Laravel Meetup vond plaats op 21 februari 2017. Inmiddels trekt de meetup meer dan 70 developers die een avond vullen met pizza, bier en trends in tech. Ze komen uit het hele land, om meer diepgang te krijgen in hun werk en een waardevol netwerk te creëren.

Waar vindt de Laravel Meetup plaats?

Waar vindt de Laravel Meetup plaats?

De locatie van de Laravel Meetup staat nooit 100% vast, maar we streven ernaar de Meetup in het Van Swinderen Huys te Groningen te organiseren. Deze locatie is erg centraal gelegen en is daardoor makkelijk bereikbaar voor zowel de sprekers, bezoekers en sponsors. Op slechts 5 minuten lopen is er ook een overdekte parkeergarage.

Kennis moet gratis blijven

Kennis moet gratis blijven

De Laravel Meetup is gratis voor al onze bezoekers. Door middel van samenwerkingen, sponsorships en een eigen bijdrage, lukt het ons om de Meetups gratis te houden voor onze bezoekers. Het is voor ons belangrijk dat dit zo blijft, omdat kennis delen en vergaren voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn.

Meld je aan voor de Laravel Meetup Group op Meetup.com en blijf op de hoogte van onze volgende evenementen. Al meer dan 800 mensen hebben zich aangemeld!

Join the Laravel Meetup Group

Wil je de Laravel Meetup Groningen sponsoren?

Door de Laravel Meetup Groningen te sponsoren laat je zien dat je als organisatie investeert in kennis, ontwikkeling en techniek. Daarnaast wilden vorige sponsoren graag hun product en diensten tentoonstellen, naamsbekendheid opbouwen of onder de aandacht komen van ontwikkelaars in Groningen en Noord-Nederland. Afhankelijk van het gekozen pakket, krijgen sponsoren de mogelijkheid om hun bedrijf te profileren. Dit kan onder andere middels een pitch van de presentator, maar ook worden er logo’s geplaatst op de verschillende uitingen van het evenement, zoals de aftermovies, social media posts, banners, etc.

 

Word sponsor: