In deze verklaring lees je hoe wij met je gegevens omgaan. Dat doen wij uiteraard zo zorgvuldig en vertrouwelijk mogelijk.

Over ons

Four Lemons B.V. h/o beeproger
Moermanskweg 2-25
9723 HM Groningen

KvK 59315377

info@beeproger.com
085-273 7909

Persoonsgegevens

Wij verwerken (mogelijk) de volgende persoonsgegevens van je:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • De organisatie waar je voor werkt
  • IP-adres
  • Cookie ID
  • Hoe vaak e-mails worden geopend
  • Welke links in e-mails geklikt worden
  • Surfgedrag op onze eigen website

Die gegevens vragen wij bijvoorbeeld van je op het moment dat je een contactformulier invult. Of wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van John. We vragen altijd alleen om de hoognodige gegevens om je aanvraag te kunnen verwerken.

Doorverkopen van persoonlijke gegevens doen we absoluut niet. Daar kun je ons op vertrouwen. Jouw gegevens behandelen wij uiteraard vertrouwelijk en zorgvuldig.

Doeleinden

We verwerken jouw persoonsgegevens alleen wanneer wij dat volgens de AVG en UAVG mogen en voor de doeleinden die wij hieronder hebben beschreven.

Contact

Heb je contact met ons opgenomen per telefoon, e-mail, ons contactformulier of social media, dan hebben wij gegevens van je ontvangen. Die gegevens verwerken we om te kunnen reageren op jouw bericht.

John’s beeproger mails

Je kan je bij ons aanmelden voor de John’s beeproger nieuwsbrief: een e-mail die ongeveer eens per twee weken in je inbox verschijnt. Vind je de mails niet meer interessant? Dan kun je je op elk moment eenvoudig uitschrijven door te klikken op ‘afmelden’ onderaan elke mail.

Cookies

Cookies zijn eenvoudige kleine tekstbestanden die tijdelijk worden opgeslagen op je harde schijf of in het geheugen van de website of mobile device. Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze website te optimaliseren. Dit doen wij bijvoorbeeld door je voorkeursinstellingen tijdens je bezoek te onthouden. Zo hoef je bijvoorbeeld niet iedere keer lang te wachten op een download.

Daarnaast houden wij de bezoekersstatistieken van onze website bij. Daarmee zien wij niet precies jouw gedrag, maar de statistieken van onze website in het algemeen. Zodat wij zien welk blogartikel het vaakst wordt gelezen bijvoorbeeld. Dat helpt ons om content te maken die voor onze bezoekers het meest relevant is.

Verschillende soorten cookies

Hier vind je een kort overzicht van de cookies die geplaatst kunnen worden door onze website en eventueel ingesloten functionaliteit van derden.

Google Analytics

Google Analytics gebruiken wij om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt. Daarnaast meten wij waar een bezoeker vandaan komt. Google Analytics cookies worden maximaal twee jaar bewaard. Alle gegevens zijn geanonimiseerd.

Google Adwords

Soms gebruiken wij Adwords. Daarmee plaatsen wij o.a. advertenties op websites waar jij ook komt. Dan weten wij niet precies wie jíj bent, maar alleen dat je iemand bent die onze website een keer heeft bezocht.

ActiveCampaign

Naast Google maken wij ook gebruik van ActiveCampaign om de pagina’s op onze websites te meten. Wanneer je je gegevens hebt achtergelaten zien wij of je de website bezoekt en welke pagina. In de nieuwsbrieven die wij naar je sturen kunnen we zien of je deze opent en waar je op klikt. Zo stemmen wij onze e-mails beter af op jouw interesses.

Cookies verwijderen

Wil je cookies uitschakelen of verwijderen? Je kunt ze gemakkelijk uitschakelen via je browser. Gebruik eventueel de handleiding van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Cookiemelding

Door onze website te bezoeken ga je akkoord met bovenstaande zaken. En nogmaals, wij zullen uitermate zuinig zijn op de gegevens die we eventueel van je krijgen.

Externe links

Op onze website vind je her en der links naar andere pagina’s, bijvoorbeeld naar de websites van onze klanten. Het privacy statement van deze derde partijen is niet van toepassing op onze website.

Beveiliging

Wij zorgen er uiteraard voor dat we de gegevens die wij van jou verzamelen zo goed mogelijk beschermen. Wij maken onderling duidelijke afspraken wie toegang heeft tot de gegevens.

Bewaartermijn

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk om ze te gebruiken voor de doelen waarvoor ze zijn opgevraagd. Daarnaast bewaren we ze om aan de toepasselijke wet- en regelgeving te voldoen.

Je gegevens bekijken?

Uiteraard kun je op ieder moment de persoonsgegevens inzien, veranderen, verbeteren, overdragen, aanvullen, afschermen of verwijderen, die je tot dat moment aan ons hebt verstrekt. Op ieder moment kun je de toestemming voor verwerking intrekken. Ook kun je onder ieder mailtje aangeven dat je geen mails meer wil ontvangen. Ben je het alsnog niet eens met onze werkwijze of beslissing? Dan kun je na 25 mei 2018 een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen van privacy- en cookiebeleid

Het kan zijn – en daarvoor behouden wij ons het recht – dat wij wijzigingen aanbrengen in dit privacy- en cookiebeleid. Op deze pagina kun je altijd het actuele privacy- en cookiebeleid vinden. (Huidige versie: 25 mei 2018).

Vragen

Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Je kunt ons bereiken via info@beeproger.com of bellen naar 085-273 7909.