Bestaande software verbeteren

Goede IT heeft de potentie om je bedrijf enorm te laten groeien.

Dat zag jij ook toen je een paar jaar geleden software voor je bedrijf liet ontwikkelen. Een klein probleem: de mogelijkheden op IT-gebied zijn sterk toegenomen en gestandaardiseerd, en nu zit jij met verouderde software.

Software die niet meer geüpdatet wordt, niet meer aansluit op je bedrijfsprocessen en meer tijd en geld kost dan het je oplevert. Software die je beperkt in je groei, en dat kan niet de bedoeling zijn.

En dat je softwareleverancier onvoldoende tijd en kennis heeft om je pakket te moderniseren of helemaal niet meer bestaat, helpt ook niet mee. Weet je wat jij nodig hebt? De ontwikkelaars van beeproger! Van Laravel en .NET tot Ionic en Angular: we hebben specialisten op alle vlakken.


Verbeter mijn software

“Het fijnste vind ik dat ze doen wat ze beloven. Als ze zeggen dat iets over 2 weken opgeleverd wordt, weet je zeker dat je het 14 dagen later ook gewoon hebt. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar we hebben ervaren dat het ook wel eens anders gaat.”

Marc Cornelius
Online Marketeer bij

Wat we voor je kunnen doen

Gelukkig is het lang niet altijd nodig om software compleet opnieuw op te bouwen. We hebben veel ervaring met het verbeteren van bestaande softwarepakketten, en dat heeft allerlei voordelen: je werknemers hoeven niet met een nieuw pakket te leren werken, hooguit met nieuwe functies. Én het 2018-proof maken van je bestaande pakket is meestal een stuk voordeliger dan een compleet nieuw pakket laten bouwen. Dit is hoe we te werk gaan:

Inventarisatie

Voordat we precies kunnen vertellen wat we kunnen doen, maken we een inventarisatie van je huidige software. Dat heet officieel een code review. In deze stap pluizen we de code van je pakket uit, zodat we precies weten waar we mee kunnen werken.

In de code review vinden we onder andere antwoord op deze vragen:

  • Hoe ziet je huidige softwarepakket eruit?
  • Is alles nog veilig?
  • Welke verbeterpunten zijn er?
  • Hoe kunnen we die oplossen?
  • Welke kansen liggen er verder nog?

In deze stap bespreken we ook jouw wensen en eisen, en krijg je een concreet voorstel om je software weer helemaal klaar te stomen voor de toekomst.

Ons voorstel

Als uit de inventarisatie blijkt dat de code in orde is en de basis van je pakket goed werkt, kunnen we een aantal dingen voor je doen. Natuurlijk fixen we alle bugs voor je, en is het mogelijk om nieuwe functionaliteiten toe te voegen.

We zijn ook gespecialiseerd in het bouwen van koppelingen tussen bestaande systemen, zoals je planningssoftware en urenregistratietool.

Daarnaast kunnen je ook ondersteunen met een Service, Onderhoud en Supportcontract (SOS). Daarmee ben je nooit meer afhankelijk van het feit of je huidige ontwikkelaar zin en tijd heeft om de telefoon op te nemen: we staan voor je klaar.

Is de code té verouderd of kan je bestaande systeem jouw eisen niet aan? Dan kunnen we je software opnieuw structureren en herbouwen waar nodig.

Hoe we te werk gaan

Wat we precies gaan doen, hangt af van de grootte en aard van het project. We stellen een projectteam samen dat aan de slag gaat met jouw opdracht. Meestal doen ze dat bij ons op kantoor, maar je kunt ook een van onze developers inhuren om mee te werken in je eigen ontwikkelteam.

We geven je sowieso de garantie dat je softwarepakket weer zal doen waar het voor bedoeld is: het laten groeien van je bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Al vele tevreden klanten gingen je voor

Benieuwd naar voorbeelden? Bekijk hieronder twee succesverhalen:
Online Klantenportaal

Problicity is een online en offline marketingbureau uit Groningen. Hun doel? Klanten een totale marketingoplossing bieden, zodat ze op het gebied van marketing volledig ontzorgd zijn.

Bekijk meer
Beheeromgeving voor virtuele servers

Voor SoHosted bouwden we een beheeromgeving waarmee hun klanten zelf kunnen aangeven hoeveel rekenkracht en opslagruimte ze nodig hebben. Dat scheelt SoHosted tijd, omdat ze minder aandacht hoeven te besteden aan service aanvragen. Bovendien levert het blije klanten op, omdat de klant alles eenvoudig zelf kan regelen.

Bekijk meer