Case: Werkbon app voor De Boer Burgum BV

De Boer Burgum BV is een kraanverhuur- en grondverzetbedrijf uit het Friese Burgum en is actief sinds 1946. Vakbekwame en goed gemotiveerde werknemers kunnen samen met het moderne machinepark elke uitdaging aan. Voor de Boer Burgum hebben wij de digitale werkbon app gebouwd.

1
het probleem

Het registreren van uren werd bij de Boer Burgum voorheen op papier gedaan. Dit was niet ideaal, omdat het de medewerker ten eerste ontzettend veel tijd kostte, en ten tweede omdat er sneller fouten gemaakt konden worden. Daarom besloten ze een mobiele app te laten bouwen waarop medewerkers onder andere snel en gemakkelijk hun uren kunnen vastleggen.

Probleem Case: Werkbon app voor De Boer Burgum BV

2
de oplossing

De app is geschikt gemaakt voor tablets en smartphones met een Android besturingssysteem. Naast de Android app wordt er een achterliggende beheeromgeving (webapplicatie) ontwikkeld. Vanuit deze beheeromgeving kunnen o.a. alle werkbonnen worden klaargezet door de planningsmedewerker.

Ook kan de digitale werkbon via deze omgeving al op voorhand voorzien worden van bepaalde belangrijke informatie. Dit bespaart de medewerker in het veld bij het invullen van de werkbon enorm veel tijd. De medewerker kan middels de Android app klaargezette werkbon inzien en vervolgens zelf zijn uren boeken en kilometers registreren.

Wanneer de digitale werkbon volledig is ingevuld en wordt verstuurd door de medewerker, wordt deze automatisch weer teruggeschoten naar de beheeromgeving. Vervolgens kunnen daar alle werkbonnen worden geaccordeerd en worden ze verder verwerkt door de administratie.

Resultaat Case: Werkbon app voor De Boer Burgum BV

3
het resultaat

De app bespaart medewerkers in het veld, maar ook op de administratie veel tijd. Belangrijke informatie hoeft niet meer handmatig te worden ingevuld en verwerkt, maar wordt met één druk op de knop gedeeld met betrokken collega’s.

Resultaat Case: Werkbon app voor De Boer Burgum BV