fbpx

Case: Interface SAP Successfactors en Nmbrs

In samenwerking met Mazars en Delaware heeft beeproger voor een internationaal opererende leverancier van aandrijfsystemen een interface gebouwd tussen Nmbrs en SAP Successfactors waardoor de administratieve processen tussen HR en payroll geautomatiseerd verlopen.

Onze opdrachtgever is al ruim 45 jaar een internationale speler en sterk vertegenwoordigd in Europa en China. Naast hun hoofdkantoor in België, beschikken zij over 6 R&D-centra in 4 verschillende landen en 3 productiefaciliteiten in 2 continenten.


Samenwerking

Dit project was in samenwerking met Mazars en Delaware. Mazars is een internationale, geïntegreerde en onafhankelijke organisatie, gespecialiseerd in audit, accountancy, belastingadvies en consultancy. Vanuit kennis op deze vakgebieden werken zij voor (internationale) ondernemingen, mkb-ondernemers, organisaties in de publieke sector en vermogende particulieren.

Delaware biedt internationaal geavanceerde ICT oplossingen en diensten, om hun klanten te ondersteunen in hun zakelijke en digitale transformaties met behulp van technologie van SAP, Microsoft en OpenText.

 

De software

SAP SuccessFactors (SF) is een set van Human Capital Management (HCM)-modules in de cloud voor alle HR-processen. De oplossing ondersteunt organisaties bij alle stappen van talentmanagement door talent en bedrijfsgegevens te koppelen. Met deze software kunnen administratieve taken rondom personeelsmanagement worden geautomatiseerd.

Nmbrs is gevestigd in Amsterdam en leverancier voor HR- en payroll software voor de Nederlandse en Zweedse markt. In de ontwikkeling van hun HR- en payroll software ligt de nadruk op de rol van HR.

 

De oplossing 

beeproger heeft een bidirectionele interface ontwikkelt tussen NMBRS en SF waarbij medewerkers informatie als persoonsgegevens, adresgegevens en contractgegevens automatisch met terugwerkende kracht in de tijd, per huidige of per toekomstige datum worden gesynchroniseerd.

De data wordt meerdere keren per dag opgevraagd bij SF waarna deze vergeleken wordt met de bekende dataset in de ontwikkelde interface. Zodra er een verschil wordt gedetecteerd dan zal dit verschil naar NMBRS verzonden worden met de benodigde API call.

Wanneer er een met terugwerkende kracht of toekomstige mutatie gedaan wordt, dan zal deze per datum of per tijdvak aangemaakt worden in NMBRS. Tijdens het uitbetalen van de salarissen is er een zogenaamde ‘freeze’ periode actief waarin alle mutaties tijdelijk worden vastgehouden en pas verwerkt wanneer de periode voorbij is.

 


Tijd besparen en een gereduceerde foutmarge

Door bovenstaande koppeling en automatische synchronisatie van toegevoegde, gewijzigde of verwijderde gegevens bespaart onze opdrachtgever veel tijd door de eliminatie van repeterende handmatige werkzaamheden in verschillende systemen en is de foutmarge sterk gereduceerd. Medewerkers kunnen zich nu richten op hun kerntaken wat meer productiviteit en plezier brengt!

Op zoek naar deze of een vergelijkbare oplossing? Wij realiseren het. Neem contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken.