Case: Bestel app

Van der Geest Schilderspecialisten B.V. te Leeuwarden is een service- en klantgericht schildersbedrijf voor opdrachtgevers in de bouw, vastgoed, zorg, onderwijs, particulieren en het bedrijfsleven. Zowel op het gebied van onderhoud en nieuwbouw als op gebied van totaalonderhoud, renovatie en onderhoud.

1
het probleem

Medewerkers van Van der Geest moesten voorheen op kantoor doorgeven welke verf en andere schildersbenodigdheden zij nodig hadden voor een bepaalde klus. Dit kostte veel tijd.

Probleem Case: Bestel app

2
de oplossing

Van der Geest ging op zoek naar een manier om dit proces te versnellen. Vervolgens kwam het idee van een bestel app naar voren, waarin medewerkers rechtstreeks hun materiaal kunnen bestellen bij de leverancier.

Beeproger heeft deze app mogen bouwen. Naar aanleiding van een uitgebreide inventarisatie besloten we een app te bouwen met de volgende functionaliteiten:

  • Medewerkers kunnen rechtstreeks verf en/of andere benodigdheden bestellen bij een leverancier naar keuze (bijvoorbeeld Sigma Coating, Olijslager, etc.)
  • Medewerkers kunnen aangeven op welk project zij werkzaam zijn
  • Medewerkers kunnen aangeven of ze de bestelling willen ophalen of dat deze moet worden afgeleverd.
Resultaat Case: Bestel app

3
het resultaat

Het voordeel van de applicatie is dat de bestellingen op een simpele manier direct verzonden worden naar de geselecteerde leverancier. Dit hoeft niet meer met de medewerkers op kantoor afgestemd te worden en dat scheelt veel tijd.

Resultaat Case: Bestel app